Årets første regnskyll

Jeg sitter nå og ser ut på årets første regnskyll. Det høljer ned fra himmelen og jeg synes litt synd på min stakkars samboer som er på vei hjem fra jobb uten paraply..

Det blir litt av en påske i år. Det er meldt regn mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og søndag. Lørdag skal solen titte frem litt på Østlandet og det kan vi trenge! Jeg var redd for at det å ikke ha fri mandag til onsdag ville være skikkelig surt; det å sitte på jobb mens sola skinner ute og andre har fri er ikke gøy. Men når det er drtivær er det like greit å ikke ha fri.

Det går heldigvis fremover med vektkampen. Gitt at jeg går en tur på minst 1 time hver dag i påsken kan jeg til og med nyte dessert! :)
Og i dag begynte jeg på min femte uke av prosjektet "gå fra første til sjette etasje" på jobb. Er fremdeles anpusten når jeg kommer på toppen, men det tar litt kortere tid å komme til hvilepuls nå enn for 4 uker siden. Jeg er strålende fornøyd og veldig stolt av meg selv! :)

Ha en flott mandag og en forhåpentligvis bedre start på påsken enn det vi Oslo-folk har akkurat nå!

-- alana --

4 kommentarer

creativbolig

29.mar.2010 kl.19:43

Du har all grunn til å være stolt av deg selv!! Stå på, du er FLINK!! :) Det regner på Hamar også, men det er fint..for da blir snøen BORTE!! :):) Bare å tenne masse lys inne, se en god film eller sette seg ned å høre på god musikk. Snart er nok solen fremme igjen:)

Klem Kine.

alana

30.mar.2010 kl.08:43

creativbolig: Tusen takk! :)

Regnet stoppet opp etterhvert og det ble sol. Kvelden ble tilbragt med samboeren på sofaen mens vi så på et veldig rørende program på NRK1. Flott med slike kvelder også, det har blitt få av dem i det siste.

-- alana --

Creativbolig.

30.mar.2010 kl.19:52

Slike kvelder er kjempe koselige! :) Men selvsagt ikke for ofte, når det er regn så blir man litt "tung" Hva slags program var det? Jeg kunne ha sett det i reprise på nrk nett tv :)

alana

30.mar.2010 kl.20:40

Creativbolig.: Det er en dokumentar som heter "Et vakkert liv". Linken er:

http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/625162

-- alana --

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits