En liten hotellanmeldelse

I helgen har jeg overnattet p Mastemyr Hotell rett utenfor Oslo. 14 minutter med buss fra Jernbanetorget. Og plutselig var man i demarken. Det er et hotell her og jeg ser noen andre bygninger, men det er stort sett ingen annen bebyggelse her enn hotell og bedrifter. Som betyr at alt av kiosker, butikker og pflgende andre mennesker glimter med sitt fravr.

I utgangspunktet skulle man tro at en stille og rolig omgivelse som dette skulle vre ganske ettertraktet. En kort buss- eller taxitur inn til byen og man har tilgang p alt. Bussene gr relativt ofte p virkedager, men ikke mer enn 1 gang i timen i helgen. Og taxituren kan komme til koste over 400 kr, s da br man helst ikke gjre det for ofte.

Jeg har tilbrakt en natt her, middag p kvelden, frokost og lunsj dagen derp. Middagen var katastrofe!! Det er ikke noe annet ord for det. Dette er min opplevelse av kvelden, s hvis noen fra hotellet leser dette s kan dere gjerne huske at 1 misfornyd kunde forteller det videre til 12 venner/bekjente. Tenk da hvor mange mennesker som fr hre om denne helgen nr jeg var del av en gruppe p minst 20 mennesker....

Det begynte med at middagen skulle vre servert kl 19:30. Forretten kom p bordet kl 20. Greit nok, det var helt ok Csar Salat, men de andre som hadde spist lunsj mente at kyllingen var restende fra kyllinglrene de ble servert da. Som ikke er greit nok. S ventet vi enda 20-30 minutter p hovedretten, som var laks med ovnsbakte poteter, sopp og litt grnnsaker med saus. Laksen var visstnok veldig god (jeg hadde allerede spist fr jeg ankom hotellet, s jeg droppet hovedretten) og det samme var sausen. Soppen tror jeg ogs var som den skulle. Men det var ogs det..

De ovnsbakte potetene hadde ftt for lang tid i ovnen eller under varmelampe etter ferdig steketid. For de var skikkelig ekle. Det var nrmest umulig skjre i potetskinnet, enkelte av potetene var brent p innsiden og det var trt. Jeg har litt erfaring med poteter, men selv jeg har aldri klart gjre det. Det minnet sterkt om bakt potet og hadde det vrt en stor potet de fikk s hadde det vrt greit. Men disse var bittesm og stekt ihjel. Vi sa ifra, men de mente at det var slik potetene skulle vre. Ja, det er vanlig at 20 mennesker klager nr potetene er ovnsbakt til perfeksjon...

Frst ville de ikke gjre noe med det. Servitrene opplevdes som frekke og uhflige, uvillige til hjelpe. S ble vi lovet ris til laksen. Jeg synes ikke det er en forferdelig kombinasjon, men jeg skjnner at andre nekter spise det. Etter en stund hadde noen snakket med kokken og ble lovet kokte poteter. Flott tenkte vi, ny mat med ordentlige poteter. S kom kontrabeskjeden; det var ikke mer laks igjen. Og hva ble vi tilbudt da? Jo, vi kunne ta av buffeen som de hadde satt ut 2 timer tidligere. Nam . . .

Desserten, karamellpudding, gjorde litt nytte for seg, men Quality Hotell Mastemyr kan forvente seg en saftig klage p dette etter endt opphold.

Men problemene endte ikke der. For det var noen som hadde bestemt seg for ha en real fest i etasjen jeg bodde i. Ja, de ga seg rundt 23:30 og vi kunne sikkert sagt ifra litt tidligere om at de mtte dempe seg, men det gjr at hele oppholdet her for enkelte blir av den negative sorten. Inntrykket mitt etter 12 timer er at jeg helst skal holde meg langt unna dette hotellet.

Det jeg sitter igjen med etter endt opphold er at hotellet har langt fra nok gjester. De er ikke vant til hndtere strre menneskemengder. Jeg har bodd p ganske mange hotell og noen av dem har vrt mer avsidesliggende enn dette hotellet. Servitren under frokostservingen mtte pkalles for rydde av brukte tallerkner. Hun brukte lang tid p komme tilbake fra kjkkenet og tilbrakte ikke nok tid i restauranten. Servitrene under middagen i gr brukte lang tid p servere oss (jeg m nevne at det var en stor gjeng med idrettsfolk samtidig som spiste, samt et bursdagsselskap p 30+ gjester). Kokken m ha feilberegnet tiden under matlagingen og resepsjonen ser ikke ut til vre srlig opptatte.

Stordalen, jeg har et tips komme med. F til flere aktiviter, rydd opp i rekkene og f inn litt holdningsendring. Dine ansatte br komme med et smil og vre raske med beklage nr ting ikke er som lovet. Jeg har gtt Salg og Service p videregende (med gode karakterer) og jeg vet at man skal g utifra at kunden har rett. Det var vi som spiste de elendige potetene i gr kveld, ikke servitrene. Hvordan skal de da vite om potetene er gode eller ikke?? Hva med tilby de ansatte p dette hotellet et smilekurs krydret med litt serviceopplring? For smil har jeg faktisk ikke sett mye av her!

Ble veldig langt innlegg dette, men jeg mtte dele min opplevelse med dere. Er det ikke det blogging skal handle om? :)

Har dere hatt en drlig hotellopplevelse? Hvor mye tlmodighet har du i lignende situasjoner?

-- alana --

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har n kommet inn p siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjresten. Har gende en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Sprsml? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits