Let the golfing begin!

Nydelig vær, 8 dager til bursdag og langhelg er en flott kombinasjon! I dag dro jeg og kjærsten til en golfbutikk på Torshov etter jobb. Målet var å se om vi kunne finne en ny putter til meg. Etter å ha bestått grøntkort-testen i fjor er det på tide å oppradere mitt standard halvsett, og det første man bør investere i er en putter. Eller, hvis man er like heldig som meg, får man det i bursdagsgave!! :D

Golf kan være en god treningsøkt, spesielt hvis man går 18 hull. Med det rette tempoet får man trent hele kroppen; ben, armer og midtpartiet. Det er mange svinger man skal ta og det krever fullstendig bruk av kroppen for å gjøre det bra. Det er ikke kun teknikk og konsetrasjon, det er også bevegelse og svetting ;)

Ser ikke dette ut som en koselig sted å tilbringe noen timer ved?


(fra atpm.com)

Har du prøvd golf før?

Jeg skal legge ut bilder av den nye putteren og andre gaver jeg har fått så langt, men jeg venter til bursdagen min så alle gavene får den rette oppmerksomheten :)

Jeg skal også ta bilde av mitt nyeste hobbyprosjekt snart.

Håper dere har en flott langhelg! Stikker innom blogger i løpet av helgen, men mac'en blir hjemme og golfutstyret overtar ;)

-- alana --

4 kommentarer

Maren S ♥

20.mai.2010 kl.23:19

Aldri prøvd golf, men har litt lyst til å prøve det egentlig ;-)

alana

21.mai.2010 kl.09:10

Maren S: Det er veldig gøy og det fine er at man konkurrer mest med seg selv :) Anbefaler det på det varmeste :)

Creativboligstyling.

21.mai.2010 kl.11:08

Hmmm, nei har aldri spilt golf. Så jeg burde jo ikke mene noe om det;) Men jeg ser for meg at det er litt...kremt..kjedelig. Men igjen...smak og behag. Jeg er hådball jente, vant med skikkelig fart, taklinger, røft og tøft...ser ikke det i golf;) Også har jeg forferdelig dårlig tålmodighet, golf kreves vel endel trening og nettop tålmodighet. Jeg vil helst få det til rask.. Så jeg tror ikke jeg kommer til å bli en golfer. Men man skal aldri si aldri.

Ha en fin golf helg da Alana, kos deg på banen. ( Har du rutette bukser forresten? )

alana

23.mai.2010 kl.10:26

Creativboligstyling.: Golf er kanskje litt kjedelig hvia man foretrekker fart, men jeg er ikke god i håndball så da blir det ikke noe av det ;) Det som tiltrekker meg til golf er nettopp at det krever en del tålmodighet. Man konkurrerer mest med seg selv når man spiller og da må man tenke annerledes.

Rutete bukser? Jeg har en med ruter, men det er ikke golfbukse ;) God helg!

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits