Pinsehelgen 2010

Nå som vi er litt over midtveis i pinsehelgen, er det på tide med et lite tilbakeblikk.

Det har jo ikke skjedd så forferdelig mye. Men det er utrolig deilig! Vi gikk en tur på golfbanen i går, og selv om det gikk veldig dårlig for begge to, var det en koselig gåtur i strålende vær :D

Jeg elsker sommeren, men til tider foretrekker jeg vinteren mer. Det er lettere å sove på vinteren, krypdyrene og deres venner ligger i hi og stillheten regjerer takket være kulde og snø. Å sitte inne en kald vinterdag med varm drikke og en god film på tv'en er drømmedagen min, spesielt i armkroken til min kjære <3

Om sommeren kommer alle disse små krypdyrene ut. Det er liv overalt, masse fugler og dyr som lager lyder og det generelle lydnivået overalt stiger. Solen titter frem, man kan sitte ute med kald drikke og nyte varmen. I tillegg har man som regel ferie i denne perioden, som absolutt ikke må glemmes.

Også betyr varme og sol at jeg snart har bursdag, som jeg alltid gleder meg til. Nå er det bare 5 dager igjen! :DHmm.. hvis nå bare sommeren hadde vært foruten edderkopper, bier, slanger og lignende, hadde det vært min favorittårstid uten tvil!

Hva er din favorittårstid? Har du bursdag da kanskje? ;)

-- alana --

Én kommentar

Creativboligstyling.

23.mai.2010 kl.11:20

Min absolutte favoritt årstid er someren!!! :D Jeg er ikke glad i kulde og mørke. Har bursdag i mars, og er et vårbarn. Da våkner jeg til liv igjen..tiner opp:D Men vinteren kan være fin den også, hvis det ikke blir for kaldt. Men hos meg er sommeren en klar favoritt!

Gøy med bursdag Alana, man blir aldri for voksen til å glede seg til det:D Ha en fortsatt flott pinse.

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits