Bilder

Jeg har lovet tidligere at jeg skulle legge ut litt bilder. Endelig har jeg funnet tid til å redigere bildene i Picasa, og her er resultatene:


Jeg kom hjem onsdag 5.mai til en vakker rosebukett fra min elskede <3
Og med så fine blomster MÅ man jo ta bilder :)


Garantert ett av mine favorittbilder! Så utrolig enkelt også, med makrolinse og et gulv med sollys.
Ingen redigering, kun lagt inn bloggadressen :)


Årets sommerferie går til Paris og vi satser på en del penere vær enn forsiden på denne boka.
Jeg kan hvertfall uttalen, selv om ordforådet har blitt betraktelig mindre de siste årene ;)


Vi hadde en bitteliten lekkasje i rørene under vasken, så vi fikk besøk av en rørlegger i forrige uke.
Vi må bytte ut armaturet, men samtidig så skal snille rørleggeren også legge inn noe som gjør at vi enkelt kan sette opp en oppvaskmaskin. Og gjett hva som leveres neste uke?? Jo, en splitter ny oppvaskmaskin!! :D Takk, snille rørlegger og supersnille huseier :D
Dette er stedet hvor oppvaskmaskinen skal stå, ville bare vise et "før"-bilde :)


17.mai tilbrakte vi innendørs. Det var jo ikke strålende vær. og siden samboeren er nærmest allergisk mot store folkemengder holdt vi oss inne. Da ble det til at han jobbet mens jeg gjorde litt håndarbeid.


Dette kjedet/armbåndet har jeg ennå ikke fått brukt, men den skal bli med til Island. Jeg har brukt avlange perler, runde perler og knapper! Knappene fant jeg på en utrolig artig butikk, Perlehuset, ved Homansbyen i Oslo. De hadde flere store kurver med knapper til en krone per stykk. Jeg valgte meg ut blant annet disse fem :)


Dagens siste bilde, men også et håndarbeide jeg er utrolig stolt av å kunne lage.
Det er en bjelle av perler. Jeg har laget 25-30 stk de siste 4 årene og det er så utrolig gøy!
Jeg har lært det av moren min og har også lært å lage andre ting. Men disse bjellene er så fin pynt og kan brukes til så mangt. Min svigermor har fått flere til juletreet og ett år var dette det eneste jeg ga bort til jentene i familien og nære venner.

Ha en flott kveld alle sammen!

-- alana --

2 kommentarer

Creativboligstyling.

26.mai.2010 kl.22:43

Ah.. Paris!! Så deilig da! Jeg elsker Paris, det er så utrolig romantisk der! Gled dere masse! Så fine bilder du har tatt! Og så fine smykker du har laget! :)

alana

27.mai.2010 kl.19:00

Creativboligstyling.: Takk! Vi gleder oss masse ja, hvertfall jeg! Skal bli utrolig kult å rusle langs gatene og ta det helt med ro. Skikkelig ferie, med god tid og bra plassering. Vi skal bo ca en kilometer fra Notre Dame, så det er skikkelig midt i byen ;)

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits