Vektkampen - hva nytt?

Vektkampens vinner begynner å bli tydelig. Siden mars har kiloene måtte si farvel, en etter en. Baderomsvekten har vært stum av overraskelse ved hver ny veing.

Men det har vært hard jobbing fra begges sider. Deltakerens forkjærlighet for sjokolade, is og potetgull har vært en kilde for utallige småkamper gjennom hele perioden og vil fortsette å være det i tiden fremover. Idet vi går inn i sommeren, er det vanskelig for deltakeren å innse at hennes kjære Diplom-Is softis kun kan unnes ved spesielle anledninger, som for eksempel etter en strålende golfrunde eller som feiring av noe spesielt. Hennes nyoppdagede ismokka må også vike i kampens hete. De sunnere valgene skal tas; te uten sukker, vann istedenfor brus og salat over pizza. Valgene må tas hver dag og det er ingen selvfølge at taperen er kiloene.


(fra el-on.no)

Men deltakeren har sagt farvel til 4 kilo på 3 måneder og har større motivasjon nå enn når vektkampen startet. Og idet hun forbereder seg på flytur og utenlandsreise for første gang i år, er det med meget sterk viljekraft til å ta de sunne valgene selv på ferie. Godteri skal avvises, dessert til nød dersom det er masse frukt og fisk istedenfor kjøtt.

Følg med i uke 23 for å se om kiloene har vunnet eller tapt på ferien!

-- alana --

2 kommentarer

Creativboligstyling.

26.mai.2010 kl.22:38

FLINK DU ER!! :D

alana

27.mai.2010 kl.18:56

Creativboligstyling.: Takk! :D

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits