Tilbake fra Island!

Åh, så deilig det er å være tilbake i hjemlandet! Det er allltid gøy å reise til ukjente steder, men minst like gøy er det når man kommer hjem og kan sove i egen seng. Mener nå jeg hvertfall.

Turen har vært utrolig bra, noe mine litt over 940 bilder kan bekrefte ;) Jeg har ikke fått sett gjennom bildene på Mac'en ennå, men når det er gjort skal jeg dele noen av dem med dere. Blant annet finnes det noen bilder av en slik:


fra geographicguide.net

I morges var det helt forferdelig å stå opp. Med tidsforskjell i kroppen som sier at klokken er 04:15 istedenfor 06:15 (Island ligger to timer bak oss) er det vanskelig å godta at man må stå opp. Jeg fløy ut av døren så fort jeg kunne, i frykt for å sovne på sofaen dersom jeg satt meg ned.

Når jeg kom hjem lå to av bøkene mine fra Play og ventet på meg :D Med streik og askeforsinkelse på alt mulig så tar det naturligvis litt lengre tid før ting kommer frem. Jeg venter på to bøker til, men de kan få vente til release-datoene før de sender dem ut ;)

En av bøkene jeg fikk, og som jeg leser nå, er denne:


fra play.com

Det handler om det å få kreft og hvordan Lisa Lynch taklet det. For boken handler om henne og hvordan hun brukte blogg for å takle kreften. For kreften får så mange konsekvenser for henne og familien. Jeg har kommet noen sider inn i boka og jeg blir så fanget av det hun skriver at jeg ikke merker at tiden går. Det er fare for at jeg glemmer av å gå av på t-banestoppet mitt en gang neste uke ;)

I kveld er jeg faktisk alene hjemme. Min kjære er på hockey-kveld hos en kamerat. Jeg synes det er veldig gøy for ham at han kan se på kamper med andre enn meg, det gjør at han kan diskutere med noen som vet like mye eller mer om hockey enn han selv. Spesielt siden alt jeg kan har jeg lært av ham.

I morgen skal vi grille i Frognerparken. Jeg har lest et sted at det skal foregå noe der denne helgen, men jeg går utifra at det alltid er mye på gang der på forsommeren og sommeren.

Forresten, hvis du noen gang reiser til Island på sommeren, pakk med deg varme klær. Gjennomsnittsvarme er 11-14 grader på sommeren og den gjennomsnittlige islending vil da ikke telle med vinden. Kald, kald vind! Så ikke legg vekk genseren hvis det er blant dine reisedestinasjoner denne sommeren. Eller neste sommer, for den saks skyld!

Hva er din plan for sommeren? Og hva skal du bruke helgen til?

Nå er det musikk og puslespill som står på menyen! Ha en ultrabra kveld alle sammen!

-- alana --

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits