Man har vel sånne dager alle sammen?

Sånne dager, vet du, hvor man ikke orker å gjøre noen ting, man har ingen motivasjon og det eneste man vil er å slappe av. Sånne dager har jeg hatt mange av i det siste, mest fordi jeg har vært syk. Med øregangsbetennelse må man dryppe øredråper 4 ganger i døgnet og når betennelsen er i begge ørene blir det 15-30 minutter 4 ganger i døgnet hvor man ikke kan gjøre noe. Utrolig kjedelig, for å si det mildt.

Og så har man sånne dager som i dag. Jeg har satt på oppvaskmaskinen, vasket opp et par ting som må vaskes for hånd, handlet inn middag og kveldskos, pantet flasker og glass/metallbokser og ordnet opp med den nye kjolen jeg kjøpte i går som var for stor. Jeg har også følelsen av at når jeg er ferdig med dette innlegget, blir det et par ting til som ordnes før jeg erklærer meg klar for å lage middag. Det er *litt* rotete i leiligheten, noe jeg begynner å se meg lei på.

Jeg vil dele et bilde med dere fra Island. Det viser seg å være et av favorittbildene til foreldrene mine og jeg må si meg ganske fornøyd selv.Hva synes dere?

Hva er dine planer for kvelden?

-- alana --

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits