Fotball, fotball og atter fotball

Ja, nå er fotball-VM litt over halvveis og jeg må si meg litt lei. De siste to ukene har fotball-VM vært på tv'en hver eneste dag. Faktisk mens jeg sitter her og blogger, sitter min samboer og to kompiser på soafen og ser Argentina slå Mexico. Merk at kampen bare er halvveis, så det kan fremdeles være at Mexico får inn et par mål.. (as if!)

Og stuen vår er veldig liten, så når de ser på fotball ser jeg på fotball. Yey..

Det eneste som er veldig greit, er at jeg får "leverage" hos min kjære på grunn av dette. Han vet at fotball ikke er min favorittgreie og har derfor satt "Extreme Home Makeover" på opptak slik at jeg kan se det senere i uka. Dessverre har han ingen planer på kveldstid utenom fotball neste uke, så det må da bli mellom kamper da..


Min nemesis fra 11.06 til 11.07

Helgen ellers har vært fokusert rundt fotball (sjokk), shopping (yey!) og grilling (nam!!). Sistnevnte inkluderte selvfølgelig fotball, men også sosialt, siden vi var hos søsteren min og mannen hennes. Vi endte grillingen med litt freesbee, som alltid er morsomt. En latterkule før enda mer fotball er akkurat hva legen (meg) foreskriver.

Jeg vil for øvrig gratulere Kine Lien (creativbolig.blogg.no) som giftet seg i går i Trondheim! Jeg gleder meg til å se bilder og håper at dagen og helgen var like bra som hun hadde håpet :) Sjekk ut bloggen og legg igjen en melding :)

Ha en flott søndag alle sammen!

-- alana --

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits