The writing of a novel

Skremmende å skrive det her, men here goes. Jeg kjøpte meg i dag en bok som heter "Mot til å skrive". Den tar for seg forskjellige tips og triks for å skrive. Jeg har ikke kommet så langt, for jeg følte jeg måtte skrive ned dagens tanker.

Jeg har skrevet første kapittel. Det høres kanskje mye ut, men første kapittel består av kanskje 1 side. Jeg aner at det kommer til å bli mange kapitler hvis jeg fortsetter slik, men da får jeg heller redigere det senere :)

Jeg har ikke helt fått for meg handlingen eller høydepunkter, men fokuset vil være en dramatisk nyhet som gjør at mye endres. Det er kanskje allerede flere tusen av slike bøker, men jeg håper jeg har min måte å fortelle det på. Og hvem sier at det blir en bok? Det kan være at jeg må skrive om noe slikt av terapeutiske grunner; det blir en måte å takle det faktum at det føles som om min far hele tiden er på kanten av et stup. Det blir et utløp for alle følelser jeg har, men rundt et annet tema. En annen setting.

Jeg føler jeg har kommet godt i gang. Jeg har skrevet litt om hovedpersonene, deres liv og familie, samt da skrevet første kapittel. Kapitlet er ennå ikke redigert, men jeg må se om jeg ikke får noen andre ideer i løpet av de neste dagene og la det hele få surre litt i hodet.

Har dere noen gang hatt lyst til å skrive? Å meddele med andre de tanker dere har i hodet?

-- alana --

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits