Julihelg

Denne lørdagen har vi vært kjempeflinke store deler av dagen!

Det begynte med hårklipp for samboeren min kl 9 (!!) og fortsatte med at jeg satt på en buss til Ikea kl 11. Etter en time med shopping var det hjemover igjen og planlagt rydding. Borettslaget vårt har vanligvis Rusken-aksjon hver andre måned, men det er noen måneder siden sist og vi har masse greier i leiligheten som må kastes i container. Og siden Rusken-aksjonen er på tirsdag, har vi brukt litt tid på å gjøre alt klart til da. De kan bare våge seg å avlyse det!

På Ikea kjøpte jeg blant annet dette:

FÖRNUFTBestikksett, 24 deler

Förnuft bestikk som vi allerede hadde ett sett av, men med den nye oppvaskmaskinen ville vi ha ett sett til. Det er så merkelig å plutselig ikke ha bestikk igjen i skuffen, siden man lettere er villig til å bruke bestikk når man ikke trenger å vaske det opp for hånd ;)

Jeg kjøpte også noen minivaser og blomster som er klippet til rett størrelse og som nå befinner seg i en vinduskarm. Jeg kan legge ut bilde av det i morgen, ble ganske pent :) 
Jeg har også fått organisert litt på badet, så kan vise det også i morgen :)

Nå er det tid for middag, i dag blir det moussaka og så litt mer VM.. :)

Ha en flott lørdagskveld alle sammen! :)

-- alana -- 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits