Ikea-shopping :D

Jeg var som sagt på Ikea i går og handlet inn litt forskjellig. Vi trengte mer bestikk og kleshengere, men når jeg drar til Ikea uten min kjære (som hater å dra dit og som bare vil dra igjen når vi har kommet frem) så finner jeg alltid mer enn planlagt. Og det er jo bare gøy :DDette er minivaser med blomster som er kuttet til størrelse. Totalt betalte jeg 30 kroner for vaser og blomster, veldig fornøyd :D Dette står i en den ene av to vinduskarmer vi har i leiligheten og bringer litt farge til den delen av stua. Jeg kjøpte samtidig 12 små telysholdere, som gjør seg spesielt godt her. :)Det sees ikke så tydelig her, men det er altså de tre boksene av tre som er nye. En av hver størrelse. Den minste inneholder hårklyper, hårspenner og slikt, den mellomste inneholder større hårspenner og store strikk, mens den største tar vare på parfymeflaskene mine. Jeg er mest fornøyd med parfymen fra Viktor & Rolf, som er den helt til høyre <3

Jeg er veldig fornøyd med handleturen. Alt har funnet sin plass og min kjære har ikke gjort narr av noe av det. Ikke at han vanligvis gjør narr av innkjøp jeg gjør, men han er en enkel mann som ikke helt ser poenget med for mye "pjus". Og siden jeg vet at han av og til leser bloggen, skal jeg stoppe der ;)

Jeg har absolutt ingen planer for søndag bortsett fra å lage smoothies til lunsj og laks til middag. Laksen blir spennende, jeg klarer som regel å understeke fisk selv om det bakes i ovnen. Får vel gi fisken 5 minutter ekstra da ;)

Hva er deres plan for søndag?

-- alana --

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits