Onsdagprosjekt

Jada, et relativt mislykket prosjekt er utført. Jeg bestemte meg i dag for å farge håret. Jeg pleier som regel å ikke bruke permanent farge, for da kan jeg gjøre det selv uten problemer, med den tilleggsfordelen at jeg kan vaske håret ekstra mye og få bort mye av fargen. Håper jeg.

For mens jeg skulle gå for en mørkere brunfarge, har jeg endt opp med noe som ser mistenkelig ut som sort... Dette kan selvfølgelig være min egen feil og det blir en ny dusj i morgen for å håpe at det blir litt lysere.

Vi skal til Stockholm!!! :D En weekend-trip i vår første ferieuke sammen. Jeg gleder meg masse, for jeg har ikke vært der ennå, mens samboeren min har vært der 3 ganger de siste 3 årene og skal dit igjen i oktober. Så lenge NHL har sesongstarten i Stockholm kommer han til å dra dit på guttetur. Jeg tar gjerne imot tips fra noen som har vært der før. Selv om han har vært der, vil jeg ikke legge alt i hans hender ;)


Bilde fra miljofokus.files.wordpress.com

For en kort oppdatering på vektkampen: vekta viste i dag 61 kilo!!!! :D Det er altså en nedgang på 5 kilo siden 01.03, og jeg er særdeles stolt av meg selv :) Trikset er vel å fortsette å spise sunt, samt øke aktivitetsnivået litt mer. Som tross alt ikke er vanskelig nå som det er så flott vær (det er meldt regn i Oslo i morgen, så jeg jinxer ikke ;)

VM er snart over!! Når kveldens kamp er over, er det kun 2 kamper igjen og så kan man endelig få litt fri. Kanskje jeg kan få *litt* kontroll over tv'en igjen også? ;)

Hva ser du frem til i løpet av juli? Har du noen festivalplaner kanskje?

-- alana --

2 kommentarer

Creativboligstyling.

07.jul.2010 kl.23:02

Huff da, ja det å farge håret selv kan by på noen utfordringer. Det har jeg gjort mange ganger også;)

Så fint med Stocholms tur da! jeg har ikke vært der men skulle veldig gjerne har tatt turen en gang.

Fotball VM har jeg sett svært lite på, mulig jeg ser finalen. Men er IKKE noen fotball fan nei;)

Må si du har vært flink til å gå ned i vekt, kjempe flink!! Jeg har heller gått opp :( Vi koser oss til tider litt for mye;)

Ha en fortsatt fin uke Alana:)

Klem Kine.

alana

09.jul.2010 kl.10:05

Creativboligstyling.: Jeg er heldigvis litt mer vennligere innstilt til ny hårfarge idag. Etter intensiv vask av håret i går har det blitt bittelitt lysere. Vi snakker kanskje 0,5% i forhold til onsdag, men det viktigste er at håret nå føles som vanlig. Man sier jo at håret føles så bra etter farging, men jeg må si meg helt uenig. Jeg må vaske med vanlig shampo og balsam for å få godfølelsen :)

Jeg synes det er kjempegøy å gå ned, men samtidig så har jeg fått en annerledes holdning. Det frister ikke så ofte å spise usunt, selv om det er dager hvor jeg bare MÅ ha sjokolade. Det viktigste er å være fornøyd med seg selv og den kroppen man har. For meg handler det om sunnere livstil, vektnedgang er bare et kjempepluss ;)

Ha en flott helg! :D

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits