Snart er det ferie :)

Om kun få dager har jeg ferie. Åh, som jeg gleder meg!! Det skal bli kjempedeilig å fare avgårde til Stockholm og Paris, se nye steder og nyte tiden med min kjære.

Ellers har jeg masse tanker i hodet nå om dagen. I perioder fokuseres mye av det på min far og hans situasjon. Jeg prøver å forestille meg hvordan jeg ville ha reagert, men det er muligens en situasjon man kan sammenligne med det å føde; du vet virkelig ikke hvordan det er før du er der selv.

Jeg vet jeg har forandret meg mye de siste årene. Mitt fokus har forandret seg, gamle drømmer har måttet vike for nye. Men det jeg merker aller best er at tida flyr. Det er dager hvor jeg fremdeles føler meg som en tolvåring og får en slags aha-opplevelse når jeg innser at jeg ikke er det. De aller fleste dager føler jeg meg langt eldre enn jeg er; jeg foretrekker en annen slags livsstil enn de fleste jeg kjenner som er på samme alder.

Litt filosofisk må man være fra tid til annen.

Tankene skal over på noe annet. Jeg skal jammen meg rope på samboeren så vi kan få sett på en tv-serie sammen. Det er utrolig hvor trege menn kan være av og til ;)

Ha en flott kveld!

-- alana --

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits