Ferieuke 1 - Stockholm

Åh, ferie er så herlig!! Idag, torsdag kveld, har jeg kun 8 timers arbeidstid igjen før 3 vidunderlige uker ferie skal nytes!!! Det hele starter med en golfturnering. Jeg er mega-amatør, men det er jo litt gøy å være med selv om man ikke kommer til å vinne! ;)

Med unntak av et par få dråper regn som varte i hele fem minutter, var våre 48 timer i Stockholm kun fantastisk sol og deilig varme! Vi overhørte en dame på flyplassen klage på varmen og jeg hadde lyst til å stirre strengt på henne og si "Fy!". Tenke seg til å klage på 26-28 grader når det er overskyet og 19 grader i Oslo....

Jeg har selvfølgelig tatt bilder, men ulikt andre ganger når vi har reist på tur så har vi denne gangen faktisk tatt bilder av de reisende også og ikke bare destinasjonen :) Jeg skal respektere min samboer og legger derfor kun ut bilder av meg selv. For å si det slik, de legges ut fordi jeg er fornøyd med dem, som er uvanlig for meg.

Mye kan sies om Stockholm, en enkel måte å si det på er at Stockholm er utrolig vakker. Det er den perfekte rammen for bryllupet som fant sted der for en måned siden. Det er veldig lett å glemme seg bort. Og det er veldig lett å få såre føtter på grunn av all brosteinen, så skal man være der over lengre tid bør man kanskje finne et spa og få litt fotmassasje ;)

Jeg skal skrive litt mer i et annet innlegg, men dette innlegget handler om bilder. Så her er de:


Fra flyet på tilbaketuren, mulig dette er Norge og ikke Sverige


Fra inngangshallen til det kongelige slottet


Kirken som kronprinsessen ble gift i, men tatt fra baksiden


Denne utsikten nøt vi i to timer mens vi koste oss med en flaske hvitvin.
Kan anbefales på det sterkeste! Dette var på en liten øy rett ved Gamla Stan.


Bildet er tatt rett ved Gamla Stan og regjeringsbygget


Bildet er tatt fra en høyde på utsiden av sentrum, rett ved Slussen


Stockholm sentrum sett fra den samme høyden som det forrige bildet er tatt

Det var mitt første besøk og jeg vil gjerne tilbake igjen en dag. Om ikke for annet enn for shopping. Det ble ny veske, nye sko, kjole og flere smykker! :D

Hva er din favorittby?

-- alana --

2 kommentarer

Creativboligstyling.

29.jul.2010 kl.23:09

Så fine bilder! Har virkelig lyst til å reise til Stockholm!! :)

alana

30.jul.2010 kl.11:21

Creativboligstyling.: Det bør du, var utrolig fint der! Mye å se og mange utrolig hyggelige mennesker! Jeg håper du er glad i italiensk mat, for det er drøssevis av italienske restauranter der, mange flere enn du kan se for deg. Ble skikkelig overrasket, men de serverer selvfølgelig veldig godt mat! :)

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits