7 år (og litt om vektkampen)

Mens vi var i Stockholm feiret vi 7 år sammen. Det har vært 7 herlige år som ble feiret med et godt måltid.

Man kan reflektere over tiden vår sammen på mange måter. Jeg ser hvor langt vi begge har kommet siden vi ble sammen, hvor mye vi har vokst og gått gjennom forandringer. Vi har et samliv som jeg synes fungerer fint. Vi liker begge å tilbringe tid med hverandre, samtidig som vi setter pris på å være fra hverandre også. Denne uken har jeg vært på jobb mens han har vært hos foreldrene sine. Og det har vært ganske deilig. selv om jeg selvfølgelig gleder meg masse til å se ham igjen i morgen.

Denne uken har vært ganske aktivitetsfylt. Jeg har fokusert mye på trening og sunt kosthold. Hovedsakelig fordi de neste ukene kommer til å være ganske usunne, det er vanskelig å holde seg sunn når man har ferie ;)

Jeg har ikke veid meg i kveld, men jeg holder meg stabilt på 61 kilo. Mitt lille mål om å komme under 60 i løpet av juli virker langt unna, men jeg tar det med et smil og prøver igjen senere. Jeg vil heller kose meg med min kjære på ferien vår :)


Et søtt bilde fra icanhascheezburger.com, som beskriver litt av det jeg føler for min kjæreste <3

Jeg er ferdig pakket for helgen og gleder meg masse til å se min kjære, spille golf og gå på rockefestival.

Ha en flott helg alle sammen! Håper været holder seg bra!

-- alana --

2 kommentarer

Creativboligstyling.

29.jul.2010 kl.23:00

En riktig god helg til deg også alana!! Høres ut som dere har et trygt og godt forhold, ingenting er bedre enn ekte kjærlighet!! :) Utrolig søtt bilde!!

God helg;);)

Klem Kine.

alana

30.jul.2010 kl.11:19

Creativboligstyling.: Takk for det! Ja, ekte kjærlighet er en veldig viktig ingrediens i livet, anser meg selv som utrolig heldig! :)

God helg til deg og dine også! :)

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits