Ferie nummer 2

Ja, da har ferieuke 2 begynt. Etter en deilig helg hos svigers er vi nå hjemme igjen. Helgen ble brukt til golfturneringen (gjett hvem som kom på siste plass, hehe) og rockefestival. Festivalen er et must hvert år, selv om man kun er der en kveld. Masse, masse mennesker til tross for masse regn og bra musikk. Alltid trivelig å treffe mennesker man ikke har møtt på et år.

Jeg har kommet frem til at norsk sommer betyr skiftende vær. Det er uansett som oftest varmt nok til å gå lett kledd uten at man svetter ihjel slik som i fjor på forsommeren. Og som nordmann må jeg si at jeg liker sommeren vår. Det er kanskje ikke strålende sol hver dag og det har kanskje kommet litt mye regn i perioder, men det er deilig å tenke på at det fremdeles er lenge til vinteren. Perspektiv er alltid viktig.

Jeg tar meg nå en bloggepause (ikke at jeg er så aktiv for øyeblikket allikevel) så kommer jeg tilbake sterkere om en uke eller to.

Jeg ønsker dere alle en vidunderlig flott august! Tenk, det er bare 4 måneder og 22 dager til jul!!! Hvor langt har du kommet med julegavene? ;P

-- alana --

4 kommentarer

ingerslilleverden.blogg.no

02.aug.2010 kl.21:38

Kos deg masse!

Sommerværet i norge er ikke mye å skryte av nei...

Creativboligstyling.

03.aug.2010 kl.00:42

Ha en flott ferie og kos deg masse alana!! :))

alana

12.aug.2010 kl.10:43

ingerslilleverden.blogg.no: Takk takk! Man kan si mye om sommerværet ja..

alana

12.aug.2010 kl.10:43

Creativboligstyling.: Takk takk!! :D

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits