Bienvenue a Oslo!

Etter en herlig uke i Paris er jeg nå hjemme igjen. Og hva møter meg første dag? Jo, regn. Regn, regn og atter regn. Men etter å ha fullført mathandling og en liten joggetur låste jeg meg inne i leiligheten med Mac'en og nybakte rundstykker. En kopp te ville også ha gjort seg, men et glass vin funker rimelig godt som erstatning ;)

Jeg har selvsagt tatt masse bilder og vil legge ut litt etterhvert. Jeg har også planer om å lage en liten guide til Paris, for etter en uke der ser man litt mer enn på en kort helgetur.

I går kveld møtte jeg vekta for første gang siden avreise. Ikke så rart, siden den ikke var med i kofferten ;) Man skulle tro at 7 dager i Paris med croissant og lyst brød som frokost ville bety en betraktelig økning på vekta. Det er jo også sommer og når man får en smakebit på Paris' mest herlige iskrem/sorbet er det vanskelig å si nei takk når det tilbys. Det jeg klarte å styre helt unna er en ting jeg ikke kan forstå at franskmenn forguder: pannekaker med Nutela på. Crepes er forresten nøyaktig det samme som norske pannekaker, vi hadde sett for oss at de kom til å være tynnere, noe de altså ikke er. Så se for deg at du spiser pannekaker til middag og smører på Nugatti. Jeg kan verken anbefale eller advare mot denne franske spesialiteten, så hvis du synes det høres godt ut er det mange muligheter til å prøve det ut i Paris.

For å oppsummere vektens tall, så har en uke i Paris kun ført til en oppgang på en halv kilo! :D
Tross alt har vi gått i gjennomsnitt halvannen mil hver dag, det er store avstander i denne byen og hvis man synes gåing er en grei måte å komme seg fram på så kan det anbefales. Man får sett mye mer av Paris' vanlige liv på denne måten, selv om t-banesystemet ikke er helt forferdelig (14 linjer, oversikten kan være veldig rotete).

I dag er planen å dra på besøk til et vennepar og så får vi se om ikke det blir litt bilderedigering. Jeg skal også prøve å få bestilt utskrift av noen av bildene til et fotoalbum jeg skal lage. Er det noen som har erfaringer fra andre enn FotoKnutsen? Jeg har bestilt derfra før, men syntes det gikk altfor sakte..

Ha en flott dag alle sammen!

-- alana --

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits