Den perfekte lørdagen!

Åh, det utrolige nydelige været som var i Oslo i går! Det var helt herlig, selv om dagen ikke begynte slik. Jeg kan på det sterkeste anbefale å ikke ha på seg trange jeans når sola begynner å steke, det ødelegger litt av den fine dagen og litt av humøret. Hvertfall mitt.

Men når man får på seg kjole og tar seg en tur ut på sjøen i en rask båt med godt selskap, så blir dagen så uendelig mye bedre!

Jeg har badet for første gang i år og jeg kan melde at vannet har en veldig deilig temperatur. Så hvis du har vurdert en badetur i dag, vit at det er absolutt verdt det!Dette bildet er fra en innsjø i Berlin sentrum, men jeg følte at den dagen var like perfekt som gårsdagen. Og da passer det å legge ut et slikt bilde.

Idag skal vi se på en leilighet med mye potensiale. Den vi så i går formiddag hadde også potensiale, men hadde dessverre litt for mange "feil" til å kunne bli vurdert videre.

Hva er din drømmeleilighet/hus?

Ha en herlig søndag!

-- alana --

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits