Litt om mye - mandagen med to innlegg!

Jeg er stolt av meg selv i dag; jeg har meldt meg inn i SATS! (igjen, men den delen ser vi glatt bort fra). Planen er å allerede i morgen ta med seg treningsklær på jobb og ta en time eller to etter jobb. Denne delen av treningen krever litt samarbeid fra samboer. Tross alt vil det ta lenger tid å komme seg hjem, siden jeg har planer om å trene på senteret som ligger nærme jobb. Altså ikke dra hjemom først. Dette igjen betyr at mer ansvar blir lagt på ham enkelte dager, med blant annet en middag i ny og ned. Men det har han ikke vondt av, han har blitt ganske bortskjemt de siste årene ;)

Jeg har også i dag lest flere blogger enn på veldig lenge, mange av dere har blitt lagt til på mine lister på blant annet bloglovin og blogg.no slik at det blir enklere å følge dere ;)
Jeg har inntrykk av at mitt liv vil bli rikere med råd, tips og inspirasjon fra bloggverdenen. Jeg har jo allerede fått så mye av de jeg har fulgt over lengre tid :)

Jeg skrev tidligere om mine høstprosjekter. Ett av disse er scrapping. Jeg har fått skrevet ut 170+ bilder fra mange år, mest fra Berlin, Stockholm og Paris. Og jeg gleder meg til å få startet! :) Men jeg er helt grønn, så tips er mer enn velkomment! Jeg vil også prøve å finne kurs, jeg tror dette kan være en god ide for å få startet skikkelig. Men det er mer et vinterprosjekt enn høstprosjekt, så jeg ser frem til mørke vinterdager :)

Og angående Paris:


Nydelige Sacre Coeur, som er minst like nydelig på innsiden som på utsiden! Absolutt verdt turen til Montmartre, og t-banen er ikke så ille som det kan se ut som (14 linjer og veldig få som møtes på samme sted, absolutt ikke det samme som i Oslo, hehe). Og en bitteliten hemmelighet; kirken ligger på en høyde, så du kan se masse av Paris mens du er der. Bruk fem minutter i trappen foran og nyt utsikten! :)

Et annet prosjekt i høst begynner allerede onsdag 8.september: jeg skal på kokkekurs!!!! :D
Kulinarisk akademi, here I come! :) Heldigvis er det kurs for amatører, for jeg skal være helt ærlig og innrømme at mine kokkekunnskaper ikke er verdens beste. Ikke at jeg blir en mester når jeg er ferdig der, men jeg kan kanskje lage bechamel-saus fra bunnen av? ;)

Jeg har lyst til å dele med dere et tips; det finnes en butikk på Paleet som er nærmest bortgjemt. De selger mye fint innen smykker! Blant annet selger de håndblåste glass-smykker, som for øyeblikket er på salg til en tredjedel av den opprinnelige prisen!Butikken heter Irina og befinner seg på samme side som Egon. Så når du går inn ved Egon på Paleet, fortsetter du å følge butikkene innover til du kommer til en rulletrapp. Går du opp rulletrappen, kommer du til en skobutikk på venstre side og en undertøysbutikk på høyre side.

Butikken er verdt et besøk!

Har du en favorittbutikk eller funnet en butikk som fortjener en omtale? Gi meg tips, for så snart vi får oss bil, blir jeg mobil (haha) og da blir det en rundtur! :)

Jeg ønsker alle en strålende mandagskveld! Nå venter en lang dusj, rengjøring av treningssko og muligens en god kopp te før man gjør seg klar for en ny dag! :)

-- alana --

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits