Superkort innlegg med middagstips

Nå skal jeg straks løpe avgårde til Sats for min første fellestime, Shape! Jeg ser fram til det, jeg tror det kan bli bra. Skal fortelle dere hvordan det var etterpå, om det er verdt å anbefales etter 1 time eller om man trenger å ta flere før man kommer inn i det.

I dag skal samboeren min igjen stå for middagen. Han er veldig samarbeidsvillig, skjønt han setter nok pris på et middagsforslag i ny og ne. Så i kveld blir det Macaronette som skal serveres. Macaronette er en pakke man kjøper som består av saus-basis og pasta (makaroni). Så tilsetter man melk og pølser i biter, samt ost på toppen før det gratineres. Veldig enkelt og veldig godt. Sausen har en veldig god smak og man kan gjøre mye med denne retten. Man kan legge til grønnsaker, servere salat ved siden av og tweeke den med krydder hvis man ikke er fornøyd med sausen.

Jeg fant dessverre ikke bilde av pakken, men detaljer kan dere se på knorr.no.

Jeg anbefaler denne retten. Vi har den en gang iblant og jeg gleder meg masse til middag i kveld! Det blir vel litt vin til og godt brød også ;)

Da er det på tide å dra straks! Skal få i meg en smoothie før trening så jeg har litt energi å gå på!

Jeg skal forresten ta en skikkelig runde på blogger i kveld, gleder meg til å lese om hva alle mine bloggvenner har skrevet om :)

-- alana --

4 kommentarer

Creativboligstyling.

26.aug.2010 kl.17:11

Takk for tipset alana!! Og god trening! :)) Flink du er!

alana

26.aug.2010 kl.21:03

Creativboligstyling.: Bare hyggelig :) Takk takk, treningen gikk kjempebra. Jeg hadde ikke forventninger om å gjøre det kjempebra, så jeg var ganske fornøyd.

Med andre ord

26.aug.2010 kl.21:36

Hørtes deilig ut, både med maten og smoothien, og så er du flink som går og trener. :-)

alana

29.aug.2010 kl.22:31

Hege: Takk :) Treningen krever masse viljestyrke, får se om det varer lenge ;)

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits