Lifechanging..

Du vet de øyeblikkene hvor man ser utenfra og inn? Når man får et klart syn på livet sitt og oppdager hvor bra man egentlig har det?

Jeg har hatt et par av disse øyeblikkene i løpet av sommeren. Og jeg er så heldig med hvordan livet mitt har utviklet seg over årene.

For syv år siden kom en nydelig person inn i livet mitt. Jeg var på et punkt i livet hvor det meste gikk som jeg ønsket, jeg hadde en god jobb, fikk gode karakterer, gode venner og godt forhold med familien. Jeg var ikke på leting etter en bedre halvdel, men jeg var åpen. Åpen for nye erfaringer, opplevelser og nye venner.

Det er merkelig hvordan mye endrer seg samtidig. Man kan ha en periode hvor det skjer lite og så plutselig skjer alt i en forrykende fart. Man får knapt tid til å puste, langt mindre tenke. Og det er kanskje en god ting? For hvis man får tid til å tenke, tid til å tvile, ville man kanskje gått glipp av den ene sjansen som 7 år senere gir deg så mye glede.

Å dele livet med noen er av og til en prøvelse, man har forskjellige meninger og man ønsker kanskje ikke nøyaktig det samme som partneren. Men livet selv er ikke enkelt, så hvorfor skal et forhold være noe annerledes? Man må jobbe med det man har og mot det man vil, ikke krangle på enhver lille detalj og være tålmodig med hverandre.

Tross alt, når man først ble kjent med personen var det noe ved hans/hennes personlighet som tiltrakk deg. Det er ikke riktig å kreve at andre skal forandre seg, den eneste du kan forandre er deg selv.

Jeg har valgt å gå gjennom mange forandringer de siste 10 årene. Det er merkelig å tenke på hvor jeg var da og hvor jeg er nå. Jeg har valgt å ikke holde noen ansvarlige for ting som har skjedd i fortiden, men det betyr ikke at jeg trenger å omgi meg med fortiden i nåtiden. Jeg har tatt et bevisst valg om å se fremover, om å leve i nåtiden, men å ikke glemme fortiden. Fortiden er min bakgrunn, det som har gjort meg til den jeg er. Det er erfaringene og opplevelsene jeg tar med meg videre i min søken etter å gjøre forandringer.

Jeg sender med dette ut en stor takk til alle i mitt liv som er med på å gjøre det så bra! Jeg kan ikke se for meg et bedre liv og jeg gleder meg til å ta fatt på et nytt kapittel som forhåpentligvis innebærer bedre helse, flere venner og kanskje en ny leilighet. Man vet aldri hva morgendagen bringer, men jeg er klar for den, so bring it on :)


webresourcesdepot.com

Ha en flott søndag alle sammen!! :)

-- alana --

3 kommentarer

Creativboligstyling.

29.aug.2010 kl.16:17

Så utrolig fint skrevet alana! Ser at du har opplevd mye fint, og ikke minst er kjærligheten verdifull! <3

Med andre ord

29.aug.2010 kl.21:17

Dette kårer jeg til dagens innlegg!!

alana

29.aug.2010 kl.22:33

Hege: Tusen takk! Det betyr mye for meg at du sier det <3

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits