Filmanmeldelse


(bilde fra facebooksiden til filmen)

♥ SEX AND THE CITY 2 ♥

Denne filmen så jeg på Felix kino på Aker Brygge på lørdag forrige uke.

Åh, hva kan man vel ikke si om denne filmen? Latter, tårer, sinne og sorg. Finnes det noen der ute som ikke har vært borti minst ett av temaene i filmen? For min egen del skal jeg utelate å fortelle om de temaene jeg selv har vært borti, men det holder å si at alle jentene har min sympati. Den som gjorde best figur i filmen syntes jeg var Miranda; når hun kom over jobbavhengigheten, viste hun seg å være en ganske sympatisk person. Selv om Carrie alltid har vært min favoritt, kom jeg nærmere Miranda i denne filmen. Jeg har ikke sett alle episodene av serien, jeg ble aldri betatt på samme måte som min søster og andre jeg vet om, men det kan hende jeg kjøper boksen i nær framtid :)

Det er ikke så lenge til den kommer på DVD og hvis du ikke har sett den ennå på kino, fortjener du å ikke lese spoiler. Så spoiler er dette ikke, kun en kort anmeldelse som råder deg til å se den!! For det bør du! Sett deg ned med venninner, kast ut typen og dans til den fengende musikk, le når du måtte ønske og gråt litt når jentene får slag etter slag servert. Og rødme litt på slutten ;) Eller du kan se på den for deg selv, med god snacks og litt vin, funker det også :)

Den står hvertfall på min handleliste når den kommer ut! Står den på din?

-- alana --

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits