Filmanmeldelse nummer 2


(bilde er fra filmens facebookpage)

Søndagens film ble Prince of Persia: Sands of Time. Dette var litt av en overraskelse, for jeg visste ikke at han ville se den. Jeg hadde spurt tidligere om vi skulle se den på kino, men det ble et nei. Min samboer er ikke særlig begeistret for kinoenes kvalitet på bilde, selv om han synes lyden er bra (og det skulle jo bare mangle).

Filmen er basert på et pc-spill. Det finnes vel også på konsoll, men jeg kan for lite om det. Jeg har prøvd å spille det en gang for lenge siden, men har sett han spille et par ganger. Så når jeg så tittelen tenkte jeg at filmen hadde potensiale til å være bra.

Jeg er ikke sikker på om jeg liker terningkast-begrepet, men hvis jeg skulle gitt karakter ville det blitt 4 av 6 poeng.

Man møter den unge prinsen ganske tidlig og blir introdusert for hans historie. Men det går ikke lang tid før filmen utvikler seg til å bli et lite sammensurium av hendelser. Den har en ganske overraskende slutt, så det kan være du er litt forvirret når filmen er ferdig.

Jeg liker denne filmen fordi den inneholder mye av det jeg foretrekker å se på; action, romantikk, mysterie og "save the world"-tema.

Skuespillerne gjør en god jobb i filmen. Hovedpersonene er sympatiske, inviterer til å bli engasjert og alt henger sammen bra. Skurkene er som skurker skal være; tvetydige der hvor det trengs og generelt ekle ;)

Hvis du har lyst til å kose deg med en film som ikke inviterer til alt for mye hodebry, kan du trygt sette på denne :)

Om jeg kjøper DVD'en når den kommer ut? Det vet jeg ikke ennå, mulig jeg venter på et godt tilbud på Platekompaniet ;)

-- alana --

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits