Lørdagen med mye rart i

Det er merkelig å stå opp kl 08 på en lørdag. Men det har jeg gjort i dag og det er mye som tyder på at det blir like tidlig i morgen også.

Men så var det dette med tid da. Den forsvinner så fort. Jeg så nettopp på klokka og oppdaget at det er på tide å lage middag, selv om motivasjonen ikke er på topp (altså, jeg er sulten, men Mc'ern frister mer nå enn hjemmelaget, hehe).

Vi er igjen i leilighetskjøp-modus. Vi har sett en vi liker, men vi er veldig usikre. Jeg kan ikke si at jeg er helt komfortabel med denne situasjonen, men det blir kanskje lettere etterhvert? Uansett, vi vet i løpet av morgendagen hva det blir til. Så kryss fingrene for oss! :)

I kveld har jeg veldig lyst til å se denne filmen:


(bilde fra disney-dreaming.com)

Jeg har sett traileren flere ganger før og den ser utrolig koselig ut! Akkurat min type film. Jeg regner med å se den alene, men å overtale han til å se den er ikke verdt jobben, hehe ;)

Jeg håper dere alle får en fortreffelig lørdagskveld!

-- alana --

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits