Kosekveld med jentene

Når "Kosekveld med jentene" har hele 30 000 deltagere, føler jeg at jeg kan gå utifra at dere har hørt om dette på Facebook. Om du ikke har vært innom eventen, er det store sjanser for at noen du kjenner har meldt seg på eller vært innom.

"Kosekveld med jentene" begynte, ifølge en artikkel i en avis fra Kristiansand, som en lukket invitasjon til 13 venninner som Karoline ikke hadde sett på over ett år. Men når Karoline måtte åpne gruppen for å få invitert en jente som ikke var i "gruppen", var det en i hennes vennekrets som ville ha det litt gøy. Vips, noen måneder senere har gruppen 30 000 deltagere og over 80 000 som har besvart (totalt innefor kategoriene kommer, kommer ikke, kommer kanskje og har ikke svart).

Jeg har sett denne et par ganger og skjønte ikke før i dag hva det gjaldt. Jeg så at flere av mine FB-venner hadde meldt seg på, men kunne ikke se hvorfor. Det var mennesker som i utgangspunktet ikke kjente hverandre og det gjorde meg usikker på hva dette kunne være.

Etter å ha lest artikkelen og skjønt at dette er noe a la "Kate's Party", den australske damen som gjorde noe lignende og fikk over 40 000 "ja takk" til sin lille fest, har jeg tenkt å komme med et forslag.

Hvorfor ikke arrangere din egen "kosekveld med jentene" fredag 01.10? Svar ja på Facebook, det er tross alt en åpen gruppe, og bli enige om å arrangere årets jentekveld! Om du foretrekker å se en fantastisk bra film med god mat og masse god drikke, en hel ettermiddag med shopping etterfulgt av en god middag eller ta årets bytur med vorspiel, dansing på klubb og så nachspiel, det er ingen begrensninger på hva dere kan finne på. Kun deres egen fantasi! Jeg skal hvertfall prøve å gjøre noe lignende med min venninnegjeng. Hvorfor kaste bort en helt fantastisk bra unnskyldning til å skape årets happening?


(Bilde fra shopprinceton.com)

Hva synes du om forslaget? Er det noe du kommer til å foreslå for dine venninner?

Ha en utrolig flott tirsdagskveld :D

-- alana --

2 kommentarer

anettesbokboble

07.sep.2010 kl.20:09

Å, det hørtes superkoselig ut! Bare så dumt at jeg har jobb den kvelden, men det er absolutt noe jeg har lyst til å gjøre en gang :)

Creativboligstyling.

07.sep.2010 kl.22:22

Det var jo kjempe smart, elsker jentekvelder!! Det er så kos! :)) Så ja, det er nok noe jeg kan tenke meg å foreslå;)

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits