Vektkampen og tv-anbefaling

Åh, herlige søndag! I går stod jeg opp alt for tidlig, men i dag klarte jeg heldigvis å slumre til etter kl 10 :)

Vektkampen, eller treningskampen som den nå bør omdøpes til, går rolig fremover. Jeg har jo bestemt meg for å ta det ganske rolig i begynnelsen, både for å holde motivasjonen oppe, men aller mest for å unngå å bli syk. Er det noe jeg ikke trenger nå, så er det å bli syk! Her skal det jobbes, trenes og lages mat! ;)

Sats er et sted jeg begynner å bli godt kjent med. Jeg foretrekker langt på vei Sats på Storo, mest fordi de har tv'er rett foran tredemøllene, som jeg tilbringer mye tid på. Sats Spektrum derimot... Jeg tilbrakte en time der i dag, jogget/gikk i 50 minutter som resulterte i å trene bort 270 kalorier mens jeg gikk 4.7 km. Ganske fornøyd med meg selv, men ikke så fornøyd med lokalet. For en stund tilbake holdt de på med masse oppussing, men til tross for at jeg ikke har vært der på nærmere 2 år, ser det identisk ut!! Skuff, skuff og atter skuff. Det blir nok kun et nødssenter for meg, i de tilfeller hvor jeg MÅ trene, men ikke har tid til å reise til Storo.

Jeg aner ikke hva jeg veier, mulig jeg sjekker i kveld. Måtte bare få inn litt trening før jeg gikk på vekten, det ble tross alt 2 (!!) kakestykker på fredag. Det er veldig hyggelig når kolleger baker kaker, jeg må antagelig jobbe litt mer med denne "nei takk"-delen. Selv om det var kun små stykker jeg tok..

Jeg har masse annet gående om dagen, men jeg føler jeg bør porsjonere dette ut. Litt mer om mine høstprosjekt kommer senere, samt en del nyheter ;)


bilde fra daemonstv.com

Bildet over er fra tv-serien "Rizzoli and Isles".

Serien er ganske fersk i USA, så langt er det sendt 9 episoder i første sesong. Jeg aner ikke når eller om den kommer til Norge, men det bør den.

Rizzoli spilles av Angie Harmon, som er ganske tøff og utålmodig. Som kvinnelig krimetterforsker er hun en av få blant mange menn. Samtidig har hun et nært forhold med familien, selv om moren kan gjøre henne litt gal av og til ;)

Isles spilles av Sasha Alexander, som spilte i første sesong av NCIS. Jeg har ventet lenge på å få se henne igjen på skjermen eller på film, og endelig er hun tilbake! Hennes rolle er en svært intelligent og kunnskapsrik "coroner" (fant ingen oversettelse av ordet på google translate, men hvis du har sett på CSI eller lignende kan det hende du kjenner igjen ordet).

Rizzoli and Isles er rake motsetninger; Rizzoli bryr seg lite om utseende og er "streetsmart", mens Isles er svært opptatt av designerklær og tilbehør og er et levende leksikon. De er allikevel bestevenner og har ofte morsomme utvekslinger.

Jeg har sett 8 episoder så langt og sitter igjen med et inntrykk av at det er veldig bra serie, men som har potensiale for å bli bedre. Hvis man er vant til CSI og NCIS, hvor man ofte diskuterer saker i etterkant og får en overraskende slutt på mange av episodene, vil man her oppdage at episodene avsluttes uten mye fokus på saken de har vært opptatt av. De første to-tre episodene sitter man igjen av en følelse av at noe mangler, men etterhvert som man blir vant til det, så gir det mer mening.

Jeg krysser fingrene for at denne serien kommer til Norge. Den er allerede ganske populær i USA og basert på meninger lagt igjen på IMDB så bør det ikke være noe tvil om at denne kommer til å fortsette med flere sesonger.

Har du hørt om serien?

Ha en flott søndag videre!! :)

-- alana --

2 kommentarer

VRM - Inspo, interiør & HTML

12.sep.2010 kl.18:19

Sv: Samme her. Vakker sang.. Men et ufattelig tragisk minne man alltid vil bære med seg....

SATS Spektrum er rimelig tragisk, synes jeg.... Trangt og jævlig.. Det sier også litt når treningssenteret må ha vektere som går rundt der inne...

Jeg har ikke hørt om den TV-serien...

Ha en fin søndag;)

alana

16.sep.2010 kl.19:10

VRM: Vektere? Det har jeg ikke sett, men det skulle ikke forundre meg. Uff, ja, jeg får prøve å holde meg unna da ;)

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits