5 km, 45 min, 291 kalorier

Dette er resultatet av min treningstime på tredemølla i dag. Må si jeg er ganske fornøyd, hvertfall med tanke på at minst 17 minutter av disse 45 ble jogget. Jeg ble ikke veldig anpusten heller, men måtte sakke ned på farten når det begynte å gjøre vondt i siden. Som det står "if you experience pain or shortness of breath, stop exercising". ;)

Jeg har forøvrig prøvd Zumba-time. Det kan anbefales på det sterkeste dersom du liker å danse!! Det er masse bra sanger med høyt tempo, noen kjente, andre ikke så kjente. Instruktøren er full av energi, som hele tiden forsikrer deg om at du må slippe deg løs. Ingen dømmer noen i de timene, det handler ikke om perfeksjon, men å ha det gøy mens man trener. For det er en viktig ting; man merker ikke at man trener. Jeg ble så fokusert på å følge med på trinnene og riste på hoftene at jeg knapt merket svetten som rant og jeg fokuserte hvertfall ikke på pusten!

Har du merket at dersom du følger med på pusten din så kan det føles som at du ikke får nok luft? Jeg tilbragte en natt årvåken fordi jeg ble så fokusert på å puste, jeg var livredd for å slutte å puste dersom jeg ikke var bevisst på det. Det er jo selvfølgelig bare tull, men det er rart hva man får for seg når man sliter med å sove ;)

Jeg lover å skrive et innlegg om kokkekurset jeg deltar på, men med alt jeg har å gjøre disse dager føler jeg at jeg knapt får tid til å slappe av. Så når jeg har fått litt mer energi og er ovenpå med alt jeg skal gjøre (en eller annen gang neste uke, hehe) så skal jeg blogge mer aktivt.Åh, kjære Stockholm og sommer, som jeg savner dere begge!

Men det er litt deilig at det er høst også da ;)

Ha en flott kveld!!

-- alana --

3 kommentarer

Creativboligstyling.

16.sep.2010 kl.20:01

Huff ja..glemmer å puste innimellom, men det gjør jeg til daglig også ;) Så nå tar jeg meg selv i det av og til;)

Tusen takk for koselig kommentar alana! Må si jeg er imponert over hvor flink du er til å trene! Og ja..vil veldig gjerne høre om kokkekurset! :D

alana

19.sep.2010 kl.20:52

Creativboligstyling.: Jeg føler meg ikke alltid like flink med treningen, men å gå fra 0 til 2 ganger i uka er bedre enn ingenting ;)

VRM - Inspo, interiør & HTML

19.sep.2010 kl.20:58

Sv: Jeg elsker som regel funkis, men dette huset synes jeg ikke noe om... Det manglet noe, synes jeg... De finner helt sikkert på noe gøy;) Håper jeg...

Trening er moro, og du er kjempeflink!! ;) Selv så eeeelsker jeg spinning og sykling..

Ja takk, jeg vil veldig gjerne høre om kokkekurset;)

Ønsker deg en flott kveld også;)

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits