Hollywood

Michael Buble har kommet med en ny video. Selve videoen har jeg kun funnet på perezhilton.com, men sangen finner dere under :) Det tar litt tid å venne seg til den, men innen du kommer til slutten av sangen er du hekta! :D

Vel, kokkekurset er nå avsluttet, men etter en helg sengeliggende (24-hour-flu) må jeg jobbe litt med inntrykkene mine. Og finne frem alle heftene så jeg kan skrive litt tips ;)

Nå er endelig lånesøknaden fylt ut, vi har bestemt oss for hvitevarepakken vi ønsker at de skal installere og det begynner å gå opp for meg at om 8 måneder (mer eller mindre) står vi på tampen til å flytte. Inn i helt egen leilighet!! Og det deilige? Toppetasjen betyr at ingen, absolutt INGEN, kan trampe over hodet vårt eller bjeffing i tide/utide. Jeg kjenner at frustrasjonen over lyder ovenfra (og utenifra..) forsvinner når jeg forestiller meg å sitte i egen leilighet med en deilig kopp te og verdens beste utsikt!!

Jeg kan legge ut bilde av utsikten vår senere, men vi har kun et dårlig telefon-bilde. Men hvis du noengang har tatt t-banen mellom Sinsen og Storo og ser nedover Oslo, med godt utsyn av Oslofjorden og Asker/Bærum på andre siden, så er det sånn cirka utsikten vi får neste år. It's simply breathtaking og man glemmer veldig fort at man er i syvende etasje ;)

Jeg har også lagt ved videoen til den nyeste låta til Enrique Iglesias og Nicole Scherzinger. Den BØR du høre, jeg er ganske så hekta på den om dagen :)

Ha en flott mandagskveld!

-- alana --

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits