Idag har jeg vært som henne..(bilde fra sodahead.com)

Vi får besøk av min søster i morgen og hun skal overnatte. Jeg følte at leiligheten trengte en liten rengjøring, men når man først begynner..

Soverommet er støvsugd, badet er rengjort fra topp til tå (flinke samboer!), stua, kjøkkenet og gangen har blitt støvsugd og vasket. I tillegg har jeg gjort om nipset vårt, flyttet litt rundt og slikt. Enkelte kjøkkenutstyr har også fått en skikkelig vask og middag har blitt laget.

Jeg må si jeg føler meg som superkvinne akkurat nå. Og som del av DreamTeam, for vi har sammen fått gjort SÅ mye idag som vi ikke hadde forestilt oss i morges når vi våknet etter ovenattingsbesøk hos et vennepar. Merkelig hvor mye man får gjort når man er i rette modus.

Jeg har også begynt å lese i denne:

(bilde fra http://www.elizabethgilbert.com)

Så langt er mitt inntrykk av boken ganske bra. Men jeg har såvidt beveget meg 3 sider inn i kapittel 1, så jeg må komme tilbake til videre utdypninger når sideantallet viser mer enn 3 ;)

Hva har du gjort i helgen? Har du begynt på en spennende bok?

Ha en flott søndagskveld!

-- alana --

Én kommentar

Creativboligstyling.

03.okt.2010 kl.20:49

ja da har du jammen vært flink også!! :))

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits