Og bloggepausen er over! :DI dag mens jeg gikk inn bakgården kom jeg til å tenke over at for bare noen måneder siden begynte trærne å få tilbake bladene sine, og nå er alle borte. Kun noen få henger igjen. Bildet over er fra botanisk hage på Tøyen og jeg gleder meg til disse herlige blomstene dukker opp igjen!

Ja, nå er bloggpausen over. Jeg har i flere uker følt meg elendig, men har endelig kommet meg på beina igjen! Det føles som om hele kroppen er fylt av energi, selv etter en intens Zumba-time. Etter å ha avlyst begge timene forrige uke føltes det fantastisk å fullføre timen i dag!! :D

Jeg tenkte å kaste meg på denne bølgen som går nå med "10 ting". Så kan jeg få inn vanen igjen med å blogge oftere :) Og jammen har jeg ikke tenkt til å ta med meg min kjære Mac til mine svigerforeldre når vi reiser dit i helgen :) Første liste kommer straks ;)

Jeg håper alle får en fantastisk kveld!!

-- alana --

4 kommentarer

anettesbokboble

19.okt.2010 kl.21:18

Velkommen tilbake og tusen takk for kommentaren på bloggen min :)

Med andre ord

19.okt.2010 kl.21:31

Fint å ha deg tilbake i knallform! ;-) Gleder meg til å lese om dine 10 ting. Kjekk å henge seg på den... Tusen takk for de fine kommentarene du har sendt meg. :-)

alana

20.okt.2010 kl.20:28

anettesbokboble: Takk, godt å være tilbake :)

alana

20.okt.2010 kl.20:29

Hege: Takk takk :)

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits