Vektkampen - en bitteliten oppdatering

Etter å ha fullført intet mindre enn to treningsøkter i løpet av to dager føler jeg meg i veldig fin form til å ha vært uggen over en lengre periode. I morgen blir treningsøkt nummer 3 og kun 10 ville hester kan hindre meg i å fullføre!!

Jeg er skikkelig godtemons når jeg er syk; da kjøpes inn sjokolade, muffins og smågodt for å muntre opp en sliten sjel. Tidligere i uken kom min samboer hjem med potetgull for å muntre meg opp, han har tross alt *litt* erfaring med dette ;) Men merkelig nok har jeg ikke hatt samme behov for dette i det siste. For all del, jeg har spist litt søtt og salt, men langt ifra like mye. Som gir meg masse god selvfølelse og gir meg lyst til å fortsette med det! :)

Vekten viser nå at det ikke er lenge før den viser tallet 60. Jeg har hatt som et lite delmål å komme meg under 60 flere ganger siden mai, men jeg har også innsett at det kommer med tid og stunder. Det hjelper ikke med tre kaker på samme dag på jobb, men heldigvis er det sjelden at vi har sånne dager.. Nå som det også snart er julebordsesong føles det vidunderlig å ha en kjole i størrelse 38 som kommer til å sitte fabelaktig på med litt mer trening og hjelp fra "Trinny and Susannah". Jeg har kjøpt meg en slik kroppsnær sak som dytter inn og pusher opp der hvor det trengs. Den har hjulpet meg tidligere og er vel verdt pengene (koster vel rundt 700-800 kr). Målet er jo å ikke trenge noe slikt, men du verden som det booster selvtilliten! :D


Kjøpt på en butikk på Gunerius i Oslo, men fås tak i også på nettet. Seher.no hadde nylig en kampanje for deres produkter :)

Det ble jo mer enn en bitteliten oppdatering ;)

Ha en fabelaktig kveld alle sammen! Og husk at du er verdifull, sett av denne dagen til å minne deg selv og andre på det :)

-- alana --

2 kommentarer

Creativboligstyling.

20.okt.2010 kl.22:29

Du har vært flink altså! Imponert! :) En sånn Trinny og Susannah sak ønsker jeg meg også ;)

Ha en fin kveld og natt! :)

alana

21.okt.2010 kl.21:26

Creativboligstyling.: Takk :)

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits