Julegave i bilder

I helgen har jeg laget en julegave. Den tar litt tid å lage, så mitt håp om å få gjort ferdig alle tre ble ganske fort lagt dødt. Men det går bra, jeg har jo noen helger igjen og ikke minst mange ukedager før de må være ferdige! :)

Man begynner aller først med 16 perler, annenhver farge, det er den innerste ringen dere ser på bildet. Så jobber man seg utover derfra. Jeg har valgt å bruke kun tre farger, for det er dette som er "standarden", men jeg har planer om å prøve ut å bruke flere farger enn 3 i en eller begge de to andre som jeg skal lage frem mot jul.

Og når jeg tenker meg om, kan det være at jeg lager en ekstra og holder en konkurranse ;) Men jeg lover ingenting, jeg må se an hva tiden strekker til :)

Man lager fire "blomster" i klokken, her har jeg blitt ferdig med to av dem, altså halveis :)


Her er tre av fire ferdig og man kan nå se hvor dette går hen. Jeg leker med tanken om å ikke perle mer etter
å ha kommet til dette stadiet, så får man en noe uferdig bjelle som likevel gjør seg pent på for eksempel juletreet :)Dette er altså den ferdige bjellen. Med en hempe på toppen så kan man henge den på juletreet.

Jeg har laget mange slike opp gjennom årene og gitt som julegaver. De gjør seg utrolig fint på treet og man kan variere i utallige fargekombinasjoner. Jeg har også et par andre oppskrifter å lage etter, men jeg synes denne er enkel og vakker og foretrekker den på lang vei fremfor noe annet. Merkelig nok har jeg ingen hjemme selv, utenom de to jeg bruker som mal når jeg perler. Men så har jeg heller ikke juletre ennå ;)

Har du laget noe slikt før?

-- alana --

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits