Fable III

Nå om dagen er dette det jeg holder på med:


bilde fra spillverket.no

Og bare for å gjøre det klart; nei, det er ikke jeg som spiller. Det er min kjære samboer som er spillentusiasten i forholdet og som spiller mye xbox. Men det er rart med det, hvor hektet man kan bli på et spill av å bare se på.. Pluss at vi gjør litt mer ut av det, ved at jeg leter opp ting på Mac'en og hjelper ham med å finne ting som kanskje ikke er så lett å finne på egen hånd. Og nei, det er ikke juksing. Det mener hvertfall ikke jeg.

Ellers er jeg ganske fornøyd med dagen så langt. Etter å ha tatt en behagelig gåtur fra Majorstuen og hjem gjennom byen møtte jeg samboeren min og gikk resten av veien med ham. Middagen er ferdig spist, vi har handlet det vi trenger til i morgen og jeg har kjøpt noen småting som jeg blant annet skal lage smykke av :)

I morgen er det tid for Zumba og jeg gleder meg masse!!

Håper dere alle får en utrolig flott kveld!

-- alana --

2 kommentarer

Med andre ord

03.nov.2010 kl.09:53

Det er flott å kunne ha noen aktiviteter som men deler med sin kjære. Nesten uavhengig av hva det er, så tror jeg det er positivt for forholdet. Mye bedre at du engasjerer deg og hjelper, enn at du surmuler for at han spiller. ;-)

alana

03.nov.2010 kl.21:22

Med andre ord: Ja, helt enig. Det samme gjelder jo egentlig alle hobbyer og interesser man har. Man trenger ikke nødvendigvis dele alt med partneren, men det bør hvertfall være respekt og forståelse for hvor viktig det er for den andre. :)

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits