Nei, jeg er ikke feminist

Men når denne mannen mener noe på mine og andre kvinners vegne, som han har null bakgrunn for å uttale seg om, så blir jeg *litt* sur. Og med litt mener jeg ganske mye.Stephen Fry, en vanligvis elskverdig komiker og skuespiller, har ifølge en artikkel i db.no uttalt følgende:

"Kvinner går kun til sengs med menn fordi sex er prisen de er villige til å betale for et forhold"

"
Jeg tror heterofile menn føler at kvinner synes de er ekle. Det er vanskelig å tro at kvinner er like interessert i sex som menn. Hvis de var det ville det vært møtesteder hvor heterofile kunne ha sex, på samme måte som det er det for homofile"

"Kvinner lusker ikke rundt på krikegårder og tenker «gud, jeg må få meg noe» eller drar til Hampstead Heath for å ha sex med fremmede i buskene. Hvorfor ikke? Bare kvinner som tar betalt for det gjør slike ting"

Han har i samme intervju visstnok sagt at dette var humoristisk ment, at det var for å sette spissen på ting. MEN..
Hvis du vil sette spissen på ting, kan han ikke velge noe annet han kan stå for? Noe han faktisk har prøvd ut selv?

Unnskyld meg hvis jeg ikke ønsker å dra til kirkegårder etc for å ha sex med fremmede i buskene. Det har absolutt INGENTING å gjøre med at jeg ikke liker sex, men mer det at jeg synes sex ikke hører hjemme på en kirkegård. Det er noe makabert ved tanken (det kan være jeg henger meg opp i en bitteliten detalj..)

Og at sex er en pris vi kvinner betaler for å være i et forhold? Jaha? Hva slags forskrudde kvinner har han vært sammen med og har han tilbragt tid med i England?? Vil jeg egentlig vite?

Han kan for all del fortsette med slike uttalelser, humoristisk ment eller ei, men han bør muligens holde seg til ting han kjenner til? Hva er din mening og har dette gjort noe med ditt inntrykk av denne mannen?

Jeg har sett på noen av hans dokumentarer og fulgte han på twitter en stund, men fikk nok av tvitringen hans når det ble 10-15 tweets i løpet av et par timer. Og dette siste stuntet? Vel, jeg kommer nok ikke til å tenke det samme om han som jeg gjorde før denne artikkelen kom.

-- alana --

2 kommentarer

I r l i n - Life as a dancer

03.nov.2010 kl.17:00

fy søren, jeg er så enig med deg! (tusen takk for kommentar på bloggen min, setter veldig pris på det! Ha en fin kveld! )

alana

03.nov.2010 kl.21:23

I r l i n: Ha en flott kveld du også! :)

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits