Oppfinnsom middag

Det er merkelig hvordan man blir helt tom i hodet når man skal prøve å planlegge middag mens man er i butikken..

Da er faktisk utrolig deilig å få en ide! I kurven lå det til slutt pitabrød, svinekjøtt, tacokrydder og litt grønnsaker, samt salsa og nachos. Svinekjøttet ble marinert i tacokrydderet og stekt mens vi varmet pitabrødene i ovnen. Oppkuttede grønnsaker (løk, agurk og ruccola) ble satt på bordet med ost, salsa, nachos og rømme. Så var det opp til hver enkelt å dandere i pitaen til perfeksjon. Og det var utrolig godt!!

Et lite tips; bruk tacokrydderet som marinade ved å ha på olje istedenfor vann, det gjør seg mye bedre når du skal steke dem.

Du kan selvfølgelig ha til hva du vil, våre valg ble basert på min appetitt når jeg var på butikken. Og min bedre halvdel kranglet ikke på det, han ga bare ros :)

Ellers har kvelden blitt brukt til å sette opp vår nye vekkerklokke. Denne er brilliant i den måten at den har en funksjon som gjør at tida vises på veggen!! Dette er hans gave til oss begge, en julepresang som ble åpnet nesten 2 måneder for tidlig. Pytt pytt, vi trenger den og det er vel viktigere enn at det skal ligge under juletreet? Jeg sliter nemlig med å finne ut hva klokka er om natten, da vi ikke har nattbord på min side av senga. Så for å slippe at jeg skal lene meg over han i senga eller gå ut for å finne en klokke, har min kjære kjøpt denne nye tingen. Den kunne gjerne ha kommet *litt* tidligere enn 3 1/2 år etter at vi flyttet inn hit, men bedre sent enn aldri. Og den kan vel strengt tatt brukes når vi flytter inn i ny leilighet :P


Vår nye vekkerklokke, fra pixmania.com

Nå er det snart tid for søvn, spennende å finne ut om jeg kan se noe som helst på veggen uten linser på ;)

Ha en flott kveld alle sammen!!

-- alana --

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits