Ikeatur og en aha-opplevelse

Endelig helg!!! Etter min første spinningtime på Sats kan jeg endelig sitte i sofaen og nyte at det er helg.

Denne helgen har potensiale til å bli knallbra. I morgen skal jeg på kino, er jo den store kinodagen som for all del bør benyttes. Jeg skal se "Eat, Pray, Love", og selv om jeg muligens har litt for høye forventninger til filmen vil det uansett bli bra. For det har jeg bestemt meg for! ;)

I går var jeg en tur på Ikea. Det var et sengesett som så fint ut og som kun kostet kr 39 per stk. Det kan man jo ikke gå glipp av ;) Med i posen ble også innpakningspapir og julekort, samt noen bokser og noen blomster. Jeg liker jo ekte blomster, men siden jeg alltid ender opp med å kaste dem etter en uke (hvis det engang..) så har jeg valgt å kjøpe noen få plastblomster. Men jeg er veldig kresen, så hvis de ikke er fine nok så klarer jeg meg uten ;)

Jeg hadde også en skikkelig aha-opplevelse i går. Jeg gikk innom området som vi skal flytte til neste år og nå har de endelig fått inn vinduer i bygget vårt :D Men før jeg kom så langt tittet jeg tilfeldigvis opp, og hva så jeg da?Kanskje ikke helt sånn som det der, men jeg så stjerner!! Når man bor midt i byen med relativt høye bygninger rundt seg hele tiden er det sjelden man titter opp hvis man ikke tenker over det. Men de er jo der hele tiden, selv om man lett glemmer det.

Jeg ble nesten på gråten når jeg plutselig innså at om ett år, og mindre enn det også, så sitter jeg i vår nye leilighet med en deilig kopp te og kan se ut på stjernene! Jeg kjenner allerede nå roen det kommer til å gi meg etter en lang dag på jobb. Det er vanskelig å beskrive alle følelsene som bobler inne i meg når jeg tenker på det, men den aller største følelsen er faktisk ro.

I helgen skal jeg også være litt sykesøster, for min kjære har pådratt seg en liten forkjølelse. Stakkar, han som nesten aldri blir syk har nå klart å bli forkjølet. Jeg jobber veldig hardt for å ikke bli smittet, jeg pleier som regel å bli hardere rammet enn ham og jeg vil helst ikke være borte fra jobb med mindre det er ytterst nødvendig.

Hva er deres planer for helgen?

Ha en flott fredagskveld!!

-- alana --

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits