Og der var helgen over..

I løpet av disse 48 timene har jeg gjort dette:

 


- Vært litt sykesøster for min samboer som har blitt forkjølet- Laget litt mat, dog noe enklere enn han over har begynt på ;)


- Kommet noe lenger på mitt skjerf som strikkes med både rett og vrang :)


- Sett denne filmen, som var bare helt fantastisk!! :DMen mest av alt har jeg befunnet meg i godstolen/sofaen og slappet av!

Jeg føler meg nesten helt klar for jobb i morgen og for Zumba på tirsdag, selv om jeg har blitt *litt* smittet av min samboer.. Men hva gjør vel det når man har kunnet heve bena og ikke anstrenge seg mer enn å fylle på med te? ;)

Hva har du gjort i helgen?

Ha en fabelaktig søndagskveld og en utrolig flott mandags morgen!!

-- alana --

2 kommentarer

anettesbokboble

07.nov.2010 kl.22:26

Hei på deg, så masse du har fått plass til i helgen. Litt koselig å være sykesøster også, ikke sant? Jeg har vært på jobb i går, og etterpå har vi bare kost oss (som du så på innlegget mitt). Nå blir det snart hoppikøya, og jobb i morgen tidlig! Stor klem :)

alana

10.nov.2010 kl.21:23

anettesbokboble: Ja, det å være sykesøster kan være koselig. Pluss at han klager ikke når jeg tar meg en tur ut, blir mer plass i sofaen ;)

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits