TED

I dag skal jeg dele med dere en flott webside;TED,

TED har følgende beskrivelse om seg selv: Riveting talks by remarkable people, free to the world.

TED har 800+ korte samtaler/foredrag holdt av mange mennesker i forskjellige bransjer. I dag har jeg sett på en samtale av Elizabeth Gilbert (bildet) som omhandlet kreativitet og hvordan holde på den uten å gå fullstendig gal.

Det er en veldig interessant samtale, så dersom du føler deg trygg på engelsk-forståelsen din anbefaler jeg deg å se på den!

I dag har jeg brukt en del tid på bilder som skal settes sammen til et album som julegave. Jeg har ikke selv tatt bildene og det kan da bli litt vanskelig å komme i den rette stemningen. Men det er et pågående prosjekt som bør være ferdig før desember begynner, albumene skal tross alt lages. Jeg vil gjerne ha tips til nettsted som kan hjelpe meg med utformingen av albumet. Jeg har brukt FotoKnudsen, men ble ikke helt fornøyd sist jeg gjorde det via dem. Jeg har sett på Elite Foto, men vet ikke om det kommer til å bli noe bra ennå.. Har du noen tips? :)

Ha en fabelaktig kveld!! :)

-- alana --

2 kommentarer

Shuruulemis

10.nov.2010 kl.21:48

Kan du være så snill å stemme på meg ? :D<3

Creativboligstyling.

11.nov.2010 kl.18:02

Gleder meg til å se utdrag fra albumet! :))

Ha en fin kveld alana! :)

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits