Et raskt innlegg på morgenkvisten

Var nettopp innom bloggen til Voe. Dere kan si hva dere vil om henne, men jeg synes hun er en jente som klarer å få til ting og som jobber hardt for å fortjene den oppmerksomheten hun får.
I gårsdagens innlegg la hun ved en link, samtidig som hun delte noen negative kommentarer hun har fått tidligere.

Hvis du har blitt mobbet eller kjenner noen som har blitt mobbet, eller bare er sterkt imot mobbing, legg igjen ditt navn der og vær med på å si et tydelig "NEI"!

http://mobbing.dubestemmer.no/#/dittvalg

Ha en flott fredag!!!

-- alana --

4 kommentarer

ingerslilleverden.blogg.no

12.nov.2010 kl.08:30

Jeg har ikke lest bloggen hennes.

God helg, kos deg masse! :)

VRM - Inspo, interiør & HTML

12.nov.2010 kl.13:34

Sv: Ellers så kunne man bare brukt leiligheten som en shoppingleilighet, hehe... ;);)

Tror jeg har vært innom bloggen hennes en gang... Den ga meg egentlig ingenting, hehe.... ;)

Ha en super fredag;);)

Creativboligstyling.

15.nov.2010 kl.08:40

Vært innom bloggen hennes noenganger og er enig med deg! Synes det virker som hun er ei flott ung jente med sterke og gode holdninger. Men vet ikke hvor sunt det er for ei jente på 14-15 år å bli så populær og publisert som hun til de grader blir. Hadde jeg vært foreldrene der ville jeg ha sørget for at hun fikk skikkelig oppfølging av psykologer. Tror det fort kan gå til hodet på ei så ung jente å få så høy populæritet i så ung alder. Men det ser ut til at hun klarer seg bra, så hun har nok sterke mennesker rundt seg :)

alana

15.nov.2010 kl.20:49

Creativboligstyling.: Jeg har også tenkt på dette med all publisiteten. Men det virker som at foreldrene hennes er veldig innstilt på å dempe alt dette i hverdagen. Hun har skrevet om at hun får ukepenger og at hun ikke slipper unna ting, så vi får krysse fingrene for at de fortsetter sånn. :)

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits