Charming Gleeks

Åh, helgen er over allerede :(

Snakk om lat helg. Jeg har ikke vært ute av leiligheten siden jeg kom hjem fredag ettermiddag. Ganske enkelt fordi jeg ikke hadde lyst. Det høres kanskje merkelig ut, men noen dager er det best å tilbringe tid hjemme.

I helgen har et par julegaver blitt laget, deriblant har jeg fullført enda en julebjelle. Jeg har også laget julepynt og smykker, føler egentlig at jeg har fått gjort masse. Samtidig har jeg vært litt "sofagris". Ikke at jeg har sittet masse i sofaen, men jeg har sett mye på tv-serier. Derav overskriften "Charming Gleeks" ;)

Charmed, som fremdeles går på Fem, handler om tre søstre (egentlig 4) som må kjempe mot det onde. Jeg ble helt fortryllet av denne serien når jeg så den for første gang. Det er åtte sesonger av serien og jeg mener at den siste sesongen er absolutt den beste. Men det er nå min mening ;) Har du sett noe av denne serien og hva synes du?

Den andre serien jeg har sett på er Glee. Jeg har allerede delt med dere ett klipp fra serien og det finnes selvfølgelig mange flere på youtube. Men sjekk ut den jeg har lagt ved her. Det er totalt tre sanger, så bare vent på de gode sangene :)

Håper alle har en fantastisk søndagskveld!!

-- alana --

2 kommentarer

VRM - Inspo, interiør & HTML

15.nov.2010 kl.18:24

Sv: Englene er veldig søte, men de selges også andre steder som du sier... ;) Borgramme.no fører noen lignende som de selger til diverse interiørbutikker.. De er riktignok litt dyrere enn Nille-engelen, men veldig fine;)

Engler blir alltid fint;)

Julegaver, hva er det, hehe....? Jeg har begynt å tenke på det, men ikke begynt å shoppe ennå.. Begynner til helgen.. Hehe, det sa jeg i forrige uke også... ;);)

Ha en fin kveld;);)

alana

15.nov.2010 kl.21:43

VRM: Hehe, er fremdeles masse tid igjen til jul da. Er nok mange som ikke har begynt ennå :) Lyke til! :)

Ha en flott kveld! :)

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits