Hektiske dager

Og desember har ikke engang begynt!! Takket være travle dager, med besøk i helgen og trening, så har jeg nesten ikke hatt tid til å få unna noen av de tingene jeg burde ha gjort for lenge siden. Men jeg trøster meg med at jeg får en del tid neste uke. Så regn med bloggbesøk på høyt plan ;)

Som nevnt får vi besøk i helgen, av svigermor. Det er veldig hyggelig å tilbringe tid sammen med henne, så jeg gleder meg. Men besøk krever rydding og vasking, så i dag har vi brukt en del tid på det. Jeg skulle også ha planlagt menyen for helgen, som må handles inn i morgen pga trening og sosial kveld på fredag, men det blir vel litt på sparket da. Men jeg har et par ideer ;)

Treningen går fantastisk nå om dagen. Etter trening i morgen har jeg fullført 12 uker med trening 2 ganger i uken, altså 24 treningsøkter. Det har blitt noen flere også, men inkludert i denne perioden har også vært sykdom, så jeg er ganske fornøyd med meg selv :) Kiloene renner ikke akkurat av, men formen er utrolig mye bedre som tross alt er MYE viktigere enn vekta! :D Nå klarer jeg å gjennomføre treningstimer uten å bli sinnsykt andpusten, samtidig som jeg kjenner at kroppen jobber. Må si det er utrolig deilig, vel verdt alle timene så langt. Og jeg gleder meg til å fortsette.

Jeg har merket en liten ting. Jeg har blitt ganske mye dårligere på mitt inntak av drikke, og da spesielt vann, i det siste. Det er ofte at hodet spinner litt, et tydelig tegn på at kroppen er i ubalanse. Så kveldens råd er å drikke mer av dette:Gjerne i sin reneste form, men både te og kaffe gir noenlunde samme effekt. Merk at det gjelder ren te og kaffe, det øyeblikket du heller oppi sukker, melk eller noe lignende får du noe som ikke lenger er vannbasert.
Husk å drikke nok vann i løpet av dagen, man bør få i seg rundt 2 liter vann hver dag. Og hvis du er som meg som drikker minst 6-9 dl te hver dag på jobb, så bør det ikke være vanskelig å få til :) Og ikke minst, husk å drikke omtrent like mye vann i løpet av en treningstime som du svetter ut, da opprettholder du væskebalansen i kroppen til enhver tid!

Hva er ditt råd for dagen/uken?

Ha en fabelaktig kveld! Det er snart helg igjen :D

-- alana --

6 kommentarer

fru Back

17.nov.2010 kl.23:17

Et veldig godt råd! Jeg har selv ikke vært så flink til å drikke nok mens jeg har vært syk - og det har jeg endelig forstått! Så nå heller jeg innpå med vann :D

sv: Takk for god kommentar :)

Creativboligstyling.

18.nov.2010 kl.09:39

Flink du er til å trene regelmessig! Kunne du sendt litt av den effekten hit? Er bare flink til å gå turer, kommer meg ikke på treningssenteret. Liker meg egentlig ikke der...

Vann ja..det glemmer jeg å drikke også, og det er jo dumt, fordi man kjenner det på hodet etterhvert ;)

Kos deg med svigermor i helgen. Godt å ha et godt forhold til svigermoren sin ;)

klem:)

I r l i n - Life as a dancer

18.nov.2010 kl.15:29

så deilig når treningen går den rette veien :) friskt og godt :) så koselig med besøk fra svigermor også da! :) skal si du har mye å styre med, deilig! :)

sv; tusen takk for dine spor på bloggen min! :)

alana

18.nov.2010 kl.21:06

fru Back: Det er lett å glemme, hvertfall når man sliter med helsa i tillegg. God bedring!! :)

alana

18.nov.2010 kl.21:09

Creativboligstyling.: Takk! :) Det er noe med at treningen går veldig mye lettere etter en stund, selv om det er hardt arbeid hele veien. Du får prøve å finne en treningsmåte eller treningstime som du får mye glede av, Zumba gjør det for meg. Da kan du glede deg til bra musikk og adrenalinkick i tillegg til selve treningen ;)

Ja, jeg vet ikke hvordan det ville vært hvis jeg ikke hadde et godt forhold til svigermor. I helgen blir det et besøk til leiligheten vår og middag hjemme. Skal bli utrolig kos <3

Klem tilbake :)

alana

18.nov.2010 kl.21:10

I r l i n: Ja, det er helt herlig når treningen går bra! :)

Er jo bare bra med hektiske dager, og det er jo tida for det ;)

Takk for dine spor :)

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits