Musical Sunday

Da er enda en helg ferdig og neste helg er det advent!!Min plan for advent er ikke helt utarbeidet ennå, men vil bli det i løpet av uken. Jeg lover å ta bilde av det, men legger det ikke ut før søndag. Det vil jo være å jukse ;)

I helgen har vi for det meste slappet av. Det har vært ganske ruskevær her i hovedstaden, men vi tok oss nå en tur ut i går. Vi gikk opp til den nye leiligheten med svigermor, som aldri hadde vært der før. Så gikk vi til Løkka hvor vi spiste en herlig lunsj på en fransk bistro. Løksuppen der var utrolig god! Anbefales absolutt :)

Dagen i går ble avsluttet med portugisisk mat og vin, som sammen med hjemmelagede båtpoteter var en stor suksess! Søk på retten "Picado" på matprat.no, så får dere kjøttretten vi spiste. Utrolig enkel å lage og samtidig utrolig godt! Hvis du får tak i rent biffkjøtt så blir denne helt perfekt! :)

I dag har vi sløvet fullstendig. Jeg har spilt litt World of Warcraft, han har spilt Need for Speed på xboxen. Men vi har også spist en herlig laksemiddag med poteter og asparges, nam nam! Må jo passe på inntaket av omega 3 selv på en søndag ;)

Hva er deres planer for den siste uken i november 2010? Tida flyr avgårde på en slik måte at jeg knapt får tid til å krysse av dagene. Nå er det snart desember og jeg har kun en håndfull gaver igjen før julemåneden virkelig kan nytes!

Ha en fantastisk uke!!

-- alana --

Én kommentar

Creativboligstyling.

22.nov.2010 kl.21:44

Ah de potetene må jeg prøve, jeg elsker alt som har m poteter å gjøre. Og er alt for svak mot pommes frittes ;P

Ukene flyyr ja!! Noe så "gæli" å det, hehe:) Bare å henge seg på så godt man kan ;))

Ha en fin kveld!

Klem <3

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits