Bloggstillhet

Det har vært stille fra min side de siste dagene, faktisk den siste uka. Jeg har ikke glemt å blogge, jeg har bare ikke hatt tid.

Dette skyldes for det meste at min samboer ble operert på onsdag og har siden vært avhengig av hjelp for å komme seg gjennom dagen. Det går bra med han; det var en rutineoperasjon som var nødvendig, men ikke livstruende.

Jeg satser på å få kommet sterkt igjen i løpet av morgendagen. Blant annet skal jeg legge ut bilde av adventstakeløsningen min, som i dag fikk annen farge på lysene enn opprinnelig planlagt. Jeg vet ikke helt hvordan sluttresultatet blir, men jeg har en plan :)

Jeg skal også fortelle om balletten jeg så på i går og kanskje blir det en anbefaling? :)

Men i kveld er det julebord som står på agendaen!! Jeg gleder meg masse til hyggelig selskap med gode kolleger, god mat og vin. Og vi er lovet flere overraskelser, så det blir nok en fantastisk kveld :D

Hva er dine planer for kvelden? Og hvordan planlegger du å "feire" advent i morgen?

Ha en superflott lørdag alle sammen!

-- alana --

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits