1. søndag i advent

Ja, nå har juletida begynt. Om ikke lenge skal familier og venner samles for å feire enda en jul, med god mat og hyggelig selskap. Og ja, kanskje en gave eller to ;)

Her hos oss ser det lite ut som verken advent eller jul begynner i dag. På grunn av operasjonen på onsdag har det vært mye omrokkering i forhold til hva som blir prioritert. Oppvaskbenken burde vært tømt, det burde vært ryddet både her og der og man skulle kanskje vært en tur ut i dette fine snøværet. Men han har det hvertfall bra, så får alt det andre tas når det blir tid.

Jeg lovet dere bilder av min adventsløsning.


Lyset og det røde båndet, pluss sølvpynten, er fra Nille. Tallet og lysholderen er fra Kremmerhuset.Jeg har valgt å gå for det helt enkle, mest fordi det skjer så mye om dagen i tillegg til at vi ikke har plass. Men neste år.. ;)

Lyset tennes om ikke så lenge, mens vi koser oss med en kopp te og litt mango. Kanskje ikke tradisjonell adventkos, men det gjør ingenting :)

Fredag var jeg og to gode kolleger på ballett på Den Norske Opera. Vi så Nøtteknekkeren. Den hadde sesongpremiere på torsdag.


bilde fra operaen.no

Danserne var utrolig flinke og gjorde en fabelaktig jobb med å underholde oss! Hvis du ikke er kjent med Nøtteknekkeren-historien, handler det om magi og dukker som kommer til live. Jeg har personlig aldri hatt sansen for Nøtteknekkeren som liten, men etter å ha sett denne forestillingen gleder jeg meg til å se den animerte filmen som kommer om ikke så lenge :)

Hvis du har lyst på en flott kveld på operaen, kan denne absolutt anbefales!! :) Det eneste lille minuset var primadonnaen som virkelig var primadonna og som ble litt kjedelig. Men hun dukker ikke opp før på slutten og alt som danses før det er virkelig verdt pengene :D (Og nei, det er ikke primadonnaen som vises i bildet ovenfor, men en veldig talentfull, ung danser).

I går var det også julebord med jobben. Det ble en helt fabelaktig aften og selv med 12 cm høye hæler ble det masse dansing :D

Nå skal jeg lese bloggene deres før jeg setter i gang vannkokeren. Håper alle har en fabelaktig søndag!!

-- alana --

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits