On the 9th day of December..


bilde fra redandgreenxmas.com

Ja, nå er det bare 15 dager igjen til jul. I morgen er det kun 2 uker igjen!

Mye har foregått denne uka. Jeg føler at desember flyr avgårde uten at jeg virkelig får julefølelsen. Jeg følte den absolutt på julemarkedet på lørdagen nede på Aker Brygge og i dag så jeg noen utrolig lekre trær på mitt besøk i Tønsberg. Jeg tok dessverre ikke bilde av det, men jeg kan forsøke å beskrive. Trærne hadde mørk trestamme, men med snøkrystaller på alle grener. Det så virkelig ut som om noen hadde gjort det med vilje og ikke som et mirakel fra naturens side.

Det skjer mye i verden. Jeg synes det er vanskelig å ta stilling til alt. Er wikileaks en god eller dårlig ting? Var det rett å gi fredsprisen til Liu Xiaobo, som i og for seg fortjener det, når vi risikerer så mye i forhold til vår relasjon til Kina? Hvor er miljøsaken på vei; vil noen være villige til å gi slipp på all luksusen vi i Vesten har for å sikre fremtidige generasjonen en verden de kan leve med? Hvordan kan man bekjempe fattigdom på en måte som gjør at de som har mye ikke får mer?

Og midt oppi alt dette fikk jeg i går vite at min far skal opereres og at operasjonen skjer tidlig neste år. Jeg vet at jeg ennå ikke har håndtert mine følelser rundt det og jeg frykter den dagen det skjer. Jeg vil ikke distansere meg, men samtidig er jeg redd for at jeg bryter sammen dersom jeg tar det innpå for nært.

Jeg ønsker dere alle en fin kveld. Og fordi jeg ikke gjør det nok; tusen tusen takk for alle kommentarer dere legger igjen.

-- alana --

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits