Julepynting!!

Sånn, da er leiligheten ferdig pyntet for jul. Deilig å få gjort det, har ventet på å ta frem julepynten i flere uker nå. Men han kjæresten min ba så pent om å få slippe det frem til etter bursdagen hans.


Slik ser det ut på spisestuebordet, litt julekort og en fin juletresak som vi fikk av svigermor for noen år tilbake. Jeg har i år hengt på et par av selvlaget julepynt.Jeg har bestemt meg for at min julenisje er slike engler. Jeg har fem stykker så langt og kommer til å se etter flere i romjulen.

Jeg har nemlig plan om å kjøpe julepynt på salg. Vi har ikke masse plass nå, derfor får jeg ikke brukt det jeg eventuelt kjøper uansett. Da kan jeg like godt spare litt penger ;)


Her har jeg hengt julepynt på et smykketre. Jeg så etter noe å henge disse på og når alle smykkene var flyttet fra smykketreet til en toalettveske ser det jo faktisk ganske bra ut :)

Dagene går fort fremover. Det er allerede 15. desember!! Heldigvis er jeg ferdig med julekort og julegaver, hvis ikke hadde jeg hyperventilert nå..

Om 9 dager sitter vi samlet rundt middagsbordet i finstasen mens vi spiser god mat og nyter god vin. Noen timer tidligere vil jeg ha sett på "Tre nøtter til Askepott" og dagen før ble brukt til pynting av juletre etterfulgt av latterkuler servert av Grevinnen & Hovmesteren :)

Om jeg gleder meg? JA!!

Julesanger er en vidunderlig ting, jeg legger ved en av mine favoritter av dette året. Jeg hører mye på denne om dagen, samt mye av Michael Buble og Josh Groban. Rart hvordan favorittsangene endrer seg fra år til år, i fjor var det Il Divo ;)

I morgen er det kaffeslabberas med en venninne, som jeg gleder meg masse til. I helgen har jeg ikke planlagt så mye, men det er ikke noe minus ;)

Hva er deres planer for morgendagen og helgen?

Ha en fabelaktig kveld!!

-- alana --

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits