Og så var det dette igjen da

Blogging altså. Merkelig hvorfor tiden går når man har mye å gjøre. Jul, nyttår, familiebesøk, reise fram og tilbake, jobb og så videre. Kalenderen er ganske full fremover også.

Men hovedårsaken til lite blogging i det siste skyldes nok at jeg jobber en del med følelser rundt det at faren min skal opereres om ca en måned. Vi aner ikke utfallet av den, men å ikke bli operert er ganske enkelt ikke et alternativ. Alle vet det, men jeg må si jeg gruer meg en del.

Og så har det vært en smule vanskelig å kombinere trening 2-3 dager i uka med matlaging, rydding og vasking i hjemmet, samt forsøke å være en god venn. Da blir dessverre blogging nedprioritert, men jeg lover å komme sterkere tilbake.

Hvis jeg nå bare kan finne den beste måten for meg å blogge på. Jeg vet at enkelte av dere skriver innleggene en dag eller to i forveien, som jo gjør ting lettere. Men jeg vil gjerne ha tips på andre metoder :)Dette bildet er tatt i midten av april i fjor. Med all snøen og regnværet (i Oslo hvertfall) som faller ned fra himmelen, må jeg si at jeg gleder meg masse til å kunne ta meg en tur uten minst tre lag klær..

I helgen skal vi bort og da skal kamera være med. Forhåpentlig blir det opphold slik at jeg kan ta mange bilder mens min kjære er IT support for en venn av familien.

Ha en flott kveld alle sammen! Jeg er tilbake med nytt innlegg før dere vet ordet av det! ;)

-- alana --

5 kommentarer

Creativboligstyling.

13.jan.2011 kl.12:30

Så utrolig fint det bildet var! Så skikkelig profft ut, flink du! :)

Forstår at du tenker mye på faren din og at blogging kommer sist. Det skal det gjøre også...spesielt når man har mer enn nok av andre ting :)

Ha en fin fin torsdag alana! :DD Klem.

Med andre ord

14.jan.2011 kl.18:09

Jeg mener at blogging er og skal være et overskuddsfenomen og at man blogger når man har noe å blogge om som man ivrer etter å dele med andre. Det er ikke noe man skal ha dårlig samvittighet for å nedprioritere. Livet er heldigvis så mye mye mer!

Ønsker deg ei herlig helg, med blogging eller ei. ;-)

Knallfint bilde, forresten!

Marion Lende

19.jan.2011 kl.20:47

Takk Alana:) Er utrolig hva man får til om man bare vil:)

Håper du har en god kveld!

alana

19.jan.2011 kl.20:54

Creativboligstyling.: Takk for rosen :) Ja, det er vanskelig å fokusere i blant, men heldigvis er alle positive. :)

alana

19.jan.2011 kl.20:55

Med andre ord: Bloggingen er ikke akkurat en jobb så det er enkelt å nedprioritere den når andre ting tar fokus. Men det er dager jeg skulle ønske jeg fant motivasjon, det må vel jobbes litt med som så mye annet ;)

Takk! :)

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits