En liten restaurantanmeldelse

I kveld var jeg og kjæresten på restauranten Xich Lo på Egersenteret i Karl Johan. Det var ingen spesiell anledning, men det ble det etterhvert.

Det er litt vanskelig å finne frem, men det gjelder jo Egersenteret generelt. Et dårligere utformet senter skal du lete lenge etter. Jeg er med på at man kanskje vil vekk fra Oslo City sin stil, men det må finnes en mellomting.

Men når man endelig har kommet frem, er det vel verdt forvirringen.

Lokalet er stilig designet og interiøret er både asiatisk og moderne. De serverer hovedsakelig vietnamesisk, men med smak av litt fransk også.Bilde fra xichlo.no

Han spiste en visstnok deilig fiskerett, kveite bakt i bananblad med forskjellige sauser ved siden av. Jeg fikk en veldig spennende lammerett med rødvinsaus med en vri, den var med stjerneanis. Lammet var veldig mørt og smakte nesten ikke lam i det hele tatt, jeg ville nok ha tatt det for å være oksekjøtt hvis jeg kun fikk det servert. Men godt var det!

Vi følte begge at vi var sultne nok til å ta dessert etter hovedrettene våre. For ham ble det en interessant kokkens spesial hvor banan og søtpotet var kokt møre i en kokossaus, med vaniljesaus ved siden av. Visstnok veldig godt, om en noe spesielt. Jeg bestilte rispudding brulee med mangobunn, litt tropisk frukt og en bringebærsorbet. Nam!! Den var utrolig godt, spesielt likte jeg mangobunnen i bruleen. Eneste lille minuset var at rispuddingen var varm, hvis det skal være en brulee er det kun det brente sukkeret på toppen som skal være varmt. Men det gikk absolutt ned ;)

Hvis du er ute etter å spise noe litt annerledes enn vanlig kan jeg absolutt anbefale dette stedet. Rettene er helt greit priset og de er veldige gode på vin.

Håper dere alle har en fabelaktig kveld!!

-- alana --

(og nei, jeg har ikke blitt sponset for denne anmeldelsen, hehe)

2 kommentarer

Creativboligstyling.

19.jan.2011 kl.22:17

Åh det passet perfekt! :)

Vi skal nemlig inn til oslo i februar fra fredag til mandag, og da var det supert med en anmeldelse! Tusen takk! :DD

Ha en fortsatt stråålende kveld!

alana

23.jan.2011 kl.21:53

Creativboligstyling.: Så bra! Tror dere kan få en utrolig bra kveld der! :)

Ha en god søndagskveld! :)

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits