Og atter en helg er omme

Tida flyr så utrolig fort!! Heldigvis har vi fått gjort noe i helgen, det har ikke bare vært sofakos ;)

På lørdag gikk vi en totimers gåtur og var innom vår nye leilighet. Vi fikk komme ganske nært på bygget, selv om det er litt vanskelig å se noe i en leilighet i 7. etasje når man står på bakkeplan ;) Men mye ser ut til å være på plass, så nå krysser vi fingrene for at innflytting blir noe tidligere enn midten av juni. Vi skal på infomøte i midten av februar, noe jeg gleder meg skikkelig til!! :)

Vi har også spist god mat i helgen; fredag og lørdag ble det servert tapas og i kveld hadde vi salma-laks.


bilde fra matoppskrift.no

Det er jo merkelig med det, det er utrolig enkelt å lage veldig mye mat når tapas skal serveres. Og når man er kun to til middag, blir det igjen mye mat. Da er det bare å spe på med litt nye ting dagen derpå og nyte enda en kveld med deilig fingermat! :) Fredag ble det servert hjemmelagde ovnstekste båtpoteter, lørdag lagde vi foccacia. Foccacia er utrolig nam!

I dag har det vært litt rydding og avslapping. I tillegg fikk jeg meg en god tur ute med kamera, og resultatet av det ble masse fine vinterbilder fra Botanisk Hage. Jeg skal se gjennom bildene i løpet av uken og dele med dere snart :) Planen er å ta bilder derfra hver måned i løpet av 2011, men det spørs om planen blir endret når vi har flyttet. Men jeg kan jo få ha litt ønsketenking ;)

Nå er på tide å køye her; i morgen skal jeg tilbringe tid med en god venninne og gleder meg masse! Hva er dine planer for mandagen?

Ha en fabelaktig uke!

-- alana --

Én kommentar

Creativboligstyling.

24.jan.2011 kl.09:09

Hørtes ut som en nytelsesrik helg ;)

Spennede med ny leilighet!

I dag skjer det litt av hvert..jobb, maling, venninnebesøk og til slutt håndball treninger..trener to lag..jenter 11 og jenter 16, så løper fra det ene til det andre :)

Kos deg med venninnen din i dag, koselig det! :))

Klem.

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits